Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Siguro kuchyňský robot

KENWOOD KHH326WH MULTIONE

Termékkatalógus
KENWOOD KHH326WH MULTIONE
5 7 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,3 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, dagasztószár, szeletelő feltét, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege: 5,28 kg, fehér szín
Kód:  EAV3012a Termékszám:  KHH 326WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD KHH326WH MULTIONE

A sokoldalú konyhai asszisztens

A KENWOOD KHH326WH konyhai robotgép ideális minden konyhaművész számára, hogy kiélhesd kreativitásod és szakácstudományod. A Kenwood MultiOne egy rendkívül sokszínű eszköz, amely ötvözi a klasszikus mixer és a tésztafeldolgozás funkcióit egyetlen eszközben, így a készülékkel lehetőséged van a szétdarabolás, facsarás vagy darálás kivitelezésére. Takaríts meg sok energiát és helyet a konyhában ezzel az eszközzel! 


A KENWOOD KHH326WH konyhai robotgép legfontosabb jellemzői

  • Rozsdamentes tál 4,3 literes kapacitással
  • Teljesítmény: 1000 W
  • Elektronikus sebességszabályozás
  • Teljes mixer funkció
  • Az alkatrészek mosogatógépben moshatók
  • Spatulával
  • Fröccsenésgátlóval 
  • Számos tartozékkal

Ezzel az eszközzel még egyszerűbb a sütés

Számos különleges habverő biztosítja a sütemények vagy kenyér tészta könnyű elkészítését. A különleges kialakítású habverő elér a keverőtál minden részéhez, így könnyedén készítheted el a tésztát. Egy speciális, gömb alakú habverő segítségével tökéletes tésztákat és habcsókot készíthetsz. A spirál alakú habverő ideális a friss kenyér tészta kidolgozásához. 


A főzés sem lehet kihívás

A Kenwood MultiOne sok munka elvégzésére képes a konyhában, ezzel időt takarít meg Neked, és egyúttal megkönnyíti az étel elkészítését is. A daráló segítségével például házi készítésű friss hamburgereket készíthetsz. A robotgép emellett képes az aprítások, vágások és mixer feladatok elvégzésére is. Ezért alkalmas a vitamindús és ásványokban gazdag koktélok és levesek könnyed és gyors elkészítésére. Így az az előnye is megvan, hogy figyelemmel kísérheted, milyen hozzávalókat tartalmaznak az ételeid, tehát jobban irányíthatod majd a diétád menetét. 


Kényelmes működtetés

A nagy, 4,3 literes rozsdamentes acéltartálynak köszönhetően a tál elegendő, hogy az egész család számára elkészítsd az ételeket. A robotgép minden eltávolítható komponense könnyedén és gyorsan cserélhető, amely hatékony működtetést garantál. A fokozatos sebesség és indítás biztosítja, hogy a sebesség lassan növekedjen, és így a kevert étel nem fut ki a tálból. A tál fröccsenésvédője gondoskodik róla, hogy a konyhája mindig tiszta maradjon. 


A csomag tartalma

  • Üveg keverő
  • Dagasztóhorog
  • Gömb alakú habverő
  • K-alakú fém tartozék
  • Élelmiszerfeldolgozó 3 fogóval és vágókéssel
  • Citrusprés
  • Húsdaráló
  • Gyümölcscentrifuga

 

Paraméterek

Tartozékok
Dagasztószár, Szeletelő feltét, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés Kész!
Keverőtál űrtartalma
4,3 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Dagasztószár, Szeletelő feltét, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés Kész!
Keverőtál űrtartalma
4,3 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
40 cm Kész!
Szélesség
24,7 cm Kész!
Magasság
29 cm Kész!
Tömeg
5,28 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Ügyintéző! A fenti terméket próbáltam megrendelni, de nem engedett belépni a fiókomba a honlapjuk, mindig azt írta ki, hogy az e-mail címem egyszeri megrendeléshez van rendelve. Ez mit jelent? Próbáltam belépés nélküli megrendeléssel, akkor azt írta, hogy már az e-mail címemhez kapcsolódóan megrendelésre került a termék. Nem kaptam visszaigazolást a megrendelésről. Kérem segítségüket, hogy megrendelhessem a robotgépet! Tisztelettel: Rózsa László

Kérdések és válaszok: KENWOOD KHH326WH MULTIONE
Kiegészítők: KENWOOD KHH326WH MULTIONE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD KHH326WH MULTIONE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD KHH326WH MULTIONE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD KHH 326WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD KHH 326WH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ