Shop roku AlzaBoxy Q1

KENWOOD KM 286

Termékkatalógus
KENWOOD KM 286
5 3 értékelés
Konyhai robotgép - 900W teljesítmény, Prospero rozsdamentes acél tál, térfogata 4,3 liter, 3 habaró, 6 sebesség, stabil gumi lábak, felszerelt üveg keverő 1,2 literes térfogattal, élelmiszer-feldolgozó 3 őrlőlemezzel, citrusprés, húsdaráló, centrifugális facsaró, ezüst
Kód:  EAV4202f Termékszám:  340310655470 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD KM 286

Kompakt élelmiszer-feldolgozó erős motorral, melyet úgy terveztek, hogy kiállja a konyhában megszokott feladatokat. Azok számára találták ki, akik csak most bontogatják szárnyaikat a főzés terén. Kis mérete miatt tökéletes egy kisebb konyhába, kiváltva versenytársait, mégis kisebb helyet elfofglalva. A robotgép ideális a mindennapi főzéshez az egész családnak.

Fő előnyök

  • Teljesítmény 900 W
  • Lompakt kialakítás
  • Rozsdamentes acél tál, térfogata 4,3 liter
  • 6 sebesség
  • Stabil gumi lábak

Egyszerűség és minőség

Ez a csendes konyhai segítő kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A robusztus rozsdamentes acél tál könnyedén ellenáll a nyersanyagok napi ostromának. A stabil gumitalpak biztosítják, hogy a tál tartalma ne a padlón végezze. A gazdagon felszerelt gép ellenálló, edzett üvegből és műanyagból készült, mely professzionális hatást kelt és hosszú élettartamot biztosít. Minden tartozék, a kivehető tálat beleértve könnyen tisztítható mosogatógépben.

Gazdagon felszerelt

  • 3 fej
  • Üveg turmixgép 1.2L
  • Élelmiszer-feldolgozó három késsel
  • citrusprés
  • húsdaráló
  • facsaró centrifuga

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENWOOD KM 286 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD KM 286. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD KM 286. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD KM 286 Prospero. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD KM 286 Prospero.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ