30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Kenwood KM Chef KVL4170W

Termékkatalógus
Kenwood KM Chef KVL4170W
5 2 értékelés
Konyhai robotgép Kenwood Chef - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 6,7 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő és húsdaráló, tömege 7,66 kg, mérete 34,5 × 38,5 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Kód:  KENKR799 Termékszám:  0W20011172 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kenwood KM Chef KVL4170W

Fejleszd főzési készségeidet az új Kenwood KM Chef KVL4170W konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorral szerelték fel, amely megbízható teljesítményt nyújt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. Könnyedén állítható a motor teljesítménye 6 előre meghatározott sebességi fokozatban, így egyszerűen elkészíthetünk különböző recepteket. A bolygómozgásnak köszönhetően, amikor is a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép nagyszerű végeredményt biztosít. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy tállal, melynek űrtartalma 6,7 l, amely remekül megfelel a többszemélyes háztartások számára. Olyan fontos tulajdonságai vannak, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és automatikus receptek. Az ügyes KENWOOD konyhai robotgép külalakját fehér szín emeli ki.

Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4170W ...
Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4170W ...

Kenwood KM Chef KVL4170W konyhai robotgép fontosabb paraméterei

  • Eme KENWOOD konyhai robotgép nagy segítség lesz az ételek készítése során
  • 1200 W teljesítményű motorral látták el
  • 6 sebesség közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A robotgép bolygómozgással működik
  • A keverőtál térfogata 6,7 l
  • Terméksorozat: Kenwood Chef
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az alapanyagok alaposabb és gyorsabb összedolgozását
  • Eme teljesen fémből készült KENWOOD konyhai robotgép nagyszerű stabilitással büszkélkedhet működés közben
  • A folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően igény szerint állíthatjuk be a munkatempót
  • Biztos tetszeni fognak az automatikus programok
  • Fehér szín dobja fel a készülék megjelenését

Ezen Kenwood KM Chef KVL4170W konyhai robotgép funkciói

Ezen KENWOOD konyhai robotgéppel a sütés-főzés mesterévé válhatsz. Felverhetjük vele például a tojást vagy tojásfehérjét, esetleg tejszínhabot vagy más habkrémeket. Öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére is tökéletesen alkalmas. Nagyszerűen előkészíti a különféle tésztákat, gondoskodva arról, hogy azok kellően könnyűen és levegősek legyenek. A nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű, hála a dagasztó funkciónak. Nagyszerű alapanyagot biztosít ínycsiklandozó desszertek, pizzák vagy különféle tésztaételekhez. Egyaránt durvára és finomra is tudjuk aprítani a húst a darálóval. Az otthoni darált hús készítése során igény szerint ízesíthetünk, és nem mellesleg biztosak lehetünk a kiváló minőségben is.

Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4170W ...
Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4170W ...

Ismerd meg a lenyűgöző KENWOOD konyhai robotgép extra funkcióit

A remek Kenwood KM Chef KVL4170W konyhai robotgép egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is nagy segítség. Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az alapanyagok alaposabb és gyorsabb összedolgozását. Teljesen fémből készült, ezért biztosítja a tökéletes stabilitást és a hosszú élettartamot. A megfelelő munkatempó könnyedén beállítható a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. Eme KENWOOD Konyhai robotgép használatával a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk.

A konyhai robotgép intelligens funkciói garantáltan lenyűgöznek használat közben

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak hála nincs szükség többé felesleges erőfeszítésre az ételek elkészítése során. Az automatikus programokkal rendelkező konyhai robotgépnek köszönhetően nem kell aggódnunk a desszertek és főételek receptjeinek kiválasztása miatt, a robot kiválasztja helyettünk a legjobbakat. A robotgép magától beállítja a teljesítményt, keverési intervallumot és a hőmérsékletet a tökéletes végeredmény érdekében. A strapabíró KENWOOD robotgép bármikor rendelkezésünkre áll majd, ha szükségünk lesz rá.

Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4170W ...
Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4170W ...

Eme KENWOOD konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő és húsdaráló. A tartozékok széles választékának köszönhetően ezen Kenwood KM Chef KVL4170W konyhai robotgép egyszerre több különálló készüléket helyettesít, ezzel rengeteg időt, pénzt és helyet tudunk megtakarítani.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

34,5 × 38,5 × 28 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

7,66 kg

Paraméterek

Keverőtál űrtartalma
6,7 l Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
38,5 cm Kész!
Magasság
34,5 cm Kész!
Tömeg
7,66 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kenwood KM Chef KVL4170W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenwood KM Chef KVL4170W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kenwood KM Chef KVL4170W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenwood KM Chef KVL4170W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenwood KM Chef KVL4170W.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ