Shop roku Shop roku

Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320

Termékkatalógus
Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320
Konyhai robotgép Kenwood Chef - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál térfogata 5 l, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, feltét habveréshez, ballon habverő és habverő kar, tömege 9,5 kg, mérete 31,5 × 39,5 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
Kód:  KENKR32302bun Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320

Könnyítsd meg az ételek elkészítését, és éld ki a szenvedélyed és lelkesedésed az ételek iránt az új Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320 konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorja van, amely megbízható teljesítményt nyújt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. A bolygómozgásnak köszönhetően, amikor egymással ellentétes irányban mozog a robotfej és a keverőfej működés közben, a tökéletes végeredmény garantált. Annak érdekében, hogy a konyhai robotgéppel egyszerűen és hatékonyan tudjunk tésztát készíteni, rendelkezik egy tállal, melynek térfogata 5 l. Olyan lényeges előnyei vannak, mint teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és automatikus receptek. Eme KENWOOD konyhai robotgép megjelenését ezüst szín tökéletesíti.

Konyhai robotgép Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320 Lifestyle
Konyhai robotgép Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320 Képernyő

Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320 konyhai robotgép leglényegesebb tulajdonságai

  • A strapabíró KENWOOD konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során
  • 1200 W teljesítményű motorral látták el
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes eldolgozást
  • A keverőtál űrtartalma 5 l
  • Terméksorozat: Kenwood Chef
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Eme teljes mértékben fémből készült KENWOOD konyhai robotgép tökéletes stabilitást garantál és hosszú élettartamot
  • A megfelelő munkatempó könnyedén beállítható a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Böngészhetünk az automatikus programok között
  • Ezüst szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

A remek Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320 konyhai robotgép tulajdonságai

A remek KENWOOD konyhai robotgépnek köszönhetően lehetőséged lesz fejleszteni főzési tudományod. Felverhetjük vele például a tojást vagy tojásfehérjét, esetleg tejszínhabot vagy más habkrémeket. Tökéletesen alkalmas öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére. A legfinomabb sütemények érdekében olyan könnyűre és levegősre dagasztja a tésztát, mintha csak kézzel gyúrtuk volna. Hála a dagasztó funkciónak, a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Tésztát készít kenyérhez, pizzához, zsemléhez, desszertekhez és így tovább...

Konyhai robotgép Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320 Tartozékok
Konyhai robotgép Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320 Képernyő

Ismerd meg a remek KENWOOD konyhai robotgép extra funkcióit

A tartós Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320 konyhai robotgép egy tökéletes segítőtárs az ételek készítése során. Teljesen fémből készült, ezért biztosítja a tökéletes stabilitást és a hosszú élettartamot. A folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően igény szerint állíthatjuk be a munkatempót. A tartós KENWOOD Konyhai robotgép segítségével könnyedén készíthetünk változatos fogásokat.

A konyhai robotgép intelligens funkciói garantáltan lenyűgöznek használat közben

Ezzel a konyhai robotgéppel, és az intelligens funkcióival minden felesleges erőfeszítés nélkül élvezni fogjuk a sütés-főzés minden pillanatát. Mind ínycsiklandozó desszertekhez, mind finom főételekhez találhatunk kész recepteket tartalmazó automata programokat. A robotgép magától beállítja a teljesítményt, keverési intervallumot és a hőmérsékletet a tökéletes végeredmény érdekében. Ezen KENWOOD robotgép nagyszerűen alkalmazkodik hozzánk, és a legjobb asszisztensként segít nekünk.

Konyhai robotgép Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320 Tartozékok
Konyhai robotgép Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320 Tartozékok

A remek KENWOOD konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékokkal rendelkezik, mint dagasztószár, feltét habveréshez, ballon habverő és habverő kar. Ilyen széles körű felszereléssel eme Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320 konyhai robotgép több különálló készüléket helyettesít, így alkalmunk van sok helyet és pénzt megspórolni.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

31,5 × 39,5 × 22,5 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

9,5 kg

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
22,5 cm Kész!
Szélesség
39,5 cm Kész!
Magasság
31,5 cm Kész!
Tömeg
9,5 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD AT 320.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ