Shop roku Shop roku

Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME

Termékkatalógus
Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME
Konyhai robotgép Kenwood Chef - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál térfogata 5 l, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, feltét habveréshez, ballon habverő és habverő kar, tömege 9,5 kg, mérete 31,5 × 39,5 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
Kód:  KENKR32301bun Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME

Próbálj ki új főzési technikákat, és készíts tökéletes ételeket az új Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorral rendelkezik, amely megbízható teljesítményt képes biztosítani az alapanyagok gyors és tökéletes feldolgozásához. Bolygómozgásának hála, amikor is a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverés közben egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép nagyszerű végeredményt nyújt. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy minőségi tállal, melynek űrtartalma 5 l. Olyan lényeges tulajdonságai vannak, mint teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és automatikus receptek. Eme KENWOOD konyhai robotgép megjelenését ezüst szín dobja fel.

Konyhai robotgép Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME Lifestyle
Konyhai robotgép Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME Képernyő

Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME konyhai robotgép alapvető paraméterei

  • Ezen KENWOOD konyhai robotgép segítségünkre lesz az ételek készítése során
  • 1200 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • Az alapos keveréshez ideális a bolygómozgás
  • A keverőtál kapacitása 5 l
  • Terméksorozat: Kenwood Chef
  • Olyan funkciói vannak, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Eme teljes mértékben fémből készült KENWOOD konyhai robotgép nagyszerű stabilitással büszkélkedhet működés közben
  • A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Szabadon választhatunk a több automatikus program közül
  • Ezüst szín emeli ki nagyszerű külalakját

Az ügyes Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME konyhai robotgép funkciói

A nagyszerű KENWOOD konyhai robotgépnek köszönhetően a sütés-főzés mesterévé válhatsz. Használhatjuk tojás vagy tojásfehérje, tejszínhab vagy habkrémek felverésére. Krémeket, önteteket vagy töltelékeket is könnyedén készíthetünk vele. A legfinomabb sütemények érdekében olyan könnyűre és levegősre dagasztja a tésztát, mintha csak kézzel gyúrtuk volna. Még sosem volt ilyen egyszerű a nehéz tészták elkészítése a dagasztó funkciónak köszönhetően. Játszi könnyedséggel előállítja kedvenc desszertünk, kenyerünk vagy pizzánk tésztáját.

Konyhai robotgép Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME Tartozékok
Konyhai robotgép Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME Képernyő

Ismerd meg a remek KENWOOD konyhai robotgép extra funkcióit

A tartós Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME konyhai robotgép egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is nagy segítség. Teljes mértékben fémből készült, ezáltal tökéletes stabilitást garantál és hosszú élettartamot. A folyamatos sebességszabályozás biztosítja, hogy saját igényeinknek megfelelően állítsuk be a munkatempót. A strapabíró KENWOOD Konyhai robotgép garantálja, hogy megkönnyíti a munkánkat az ételek készítése során.

A konyhai robotgép intelligens funkciói lenyűgöznek használat közben

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak hála nincs szükség többé felesleges erőfeszítésre az ételek elkészítése során. Az automatikus programokkal rendelkező konyhai robotgépnek köszönhetően nem kell aggódnunk a desszertek és főételek receptjeinek kiválasztása miatt, a robot kiválasztja helyettünk a legjobbakat. Beállítja a teljesítményt, a keverési intervallumot és a megfelelő hőmérsékletet. Az ügyes KENWOOD robotgép bármikor rendelkezésünkre áll majd, ha szükségünk lesz rá.

Konyhai robotgép Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME Tartozékok
Konyhai robotgép Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME Tartozékok

A tartós KENWOOD konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal érkezik, mint dagasztószár, feltét habveréshez, ballon habverő és habverő kar. A tartozékok széles skálájának köszönhetően ezen Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME konyhai robotgép többféle készülék munkáját végzi el, ezzel rengeteg időt, pénzt és helyet tudunk megtakarítani.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

31,5 × 39,5 × 22,5 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

9,5 kg

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
22,5 cm Kész!
Szélesség
39,5 cm Kész!
Magasság
31,5 cm Kész!
Tömeg
9,5 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenwood KVC85.124SI + KENWOOD KAX 984 ME.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ