Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

KENWOOD KVL 4220.S

Termékkatalógus
KENWOOD KVL 4220.S
4,8 17 értékelés
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 6,7 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, feltét habveréshez, turmix feltét, húsdaráló és reszelő dob, tömege 7,658 kg, mérete 38,5 × 34,5 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
173 090 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  KEKR008 Termékszám:  KVL4220S Gyártó honlapja:

KENWOOD KVL 4220.S

KENWOOD KVL 4220.S egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Többfunkciós asszisztens a konyhában

A KVL 4220.S konyhai robotot arra tervezték, hogy megkönnyítse a hétköznapi főzést, és segítsen ízletes ételeket készíteni az egész család számára. Az elegáns fémszerkezetnek és az erőteljes 1200 W-os motornak gyerekjáték minden konyhai teendő, és évekig szolgál majd.


A KENWOOD KVL 4220.S legfontosabb jellemzői

  • Fém kivitel
  • Rozsdamentes acél, 6,7 literes XL tál
  • 1200 W-os teljesítmény
  • 6 sebességfokozat
  • Lassan emelkedő sebesség
  • Impulzus funkció
  • Az alkatrészek mosogatógépben moshatók
  • Húsdaráló, aprító és keverő
  • Sokféle tartozék

Precíz sebességszabályozás

A rozsdamentes XL-es edény kapacitása 6,7 l, így a robotgép egy hosszú hétvégére való sütés-főzéssel is megbirkózik. A Kenwood KVL 4220.S hat fokozattal rendelkezik, és a sebességet fokozatosan növeli, így nem kell aggódnod, hogy kifröccsen a tartály tartalma. Impulzusfunkcióval azonban egyből a lehető legnagyobb sebességre kapcsol, ami különösképpen a mixer feltét használatánál jön jól.


Minőségi kellékek minden feladathoz

A csomag tartalmaz három különleges tartozékot, amelyek könnyen ellátják a különböző feladatokat. A K-keverővel - amely eléri a tál minden részét - egyszerűen elkészíthető a könnyebb tészta. Egy speciális nagyméretű habverő karral tökéletes piskótatésztákat és tojásfehérje habot készíthetünk. A spirálhorog pedig ideális a kenyértészta dagasztásához. 


Tökéletes kiegészítő tartozékok

A csomag tartalmaz egy fém húsdarálót, melyhez 3 féle méretű daráló feltét tartozik: finom, normál és durva. Nem csak húsfeldolgozásra alkalmas, hanem zöldségekhez is, mártások vagy gulyásalap elkészítéséhez. Egyéb kiegészítők: ötféle, különböző fémdob, amelyekkel egyszerűen vághat gyümölcsöt, zöldséget, diót, sajtot vagy csokoládét.


ThermoResist mixer

Az 1,6 literes ThermoResist üveg turmix tartós boroszilikát üvegből készült, amely ellenáll a hősokknak, így gond nélkül összeturmixolhatjuk a forró levest vagy jeget zúzhatunk vele. A Blend-X speciális kések minden feladatot teljesítenek, legyen szó jégről, diófélékről vagy smoothie-ról.


Több mint 20 opcionális kiegészítő

Akár 20 további - a robotgéppel használható - feltét vásárolható hozzá, hogy egy első osztályú, többfunkciós konyhai segítőnk legyen. Válassz a gyümölcscentrifuga, aprító és kockázó feltét, a tésztagép vagy fagylaltgép közül.


Csomag tartalma

  • Dagasztóhorog
  • Habverő
  • K-keverő
  • ThermoResist üveg turmix
  • Fém húsdaráló három féle tárcsával
  • Fém daráló, öt feltéttel

Paraméterek

Összehasonlít
Keverőtál űrtartalma
6,7 l Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Tartozékok

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
34,5 cm Kész!
Magasság
38,5 cm Kész!
Tömeg
7,66 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Hölgyem/Uram! Kérem, küldjön információt számomra a fenti Kenwood KVL 4220S újracsomagolt termékkel kapcsolatban! Kifejezetten arra szeretnék választ kapni, mi az oka a termék újracsomagolt állapotának, valamint, hogy volt-e javítva. Köszönettel várom válaszát. B.P.R.

Kiegészítők: KENWOOD KVL 4220.S
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ