A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

KENWOOD KVL8470S Chef Titanium XL

Termékkatalógus
KENWOOD KVL8470S Chef Titanium XL
5 1 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1700 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 6,7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege: 10,4 kg, ezüst szín
Kód:  KEKR001 Termékszám:  0W20011157 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD KVL8470S Chef Titanium XL

Multifunkciós asszisztens a konyhában

A Kenwood KVL8470S multifunkciós konyhai robotgép karcsú, rozsdamentes acél kivitelezésével számos munkafolyamat elvégzésére képes a konyhában. Könnyedén megbírkózik a habveréssel, dagasztással, turmixolással, aprítással és darálással. A robusztus teste tökéletes stabilitást nyújt, hosszú élettartamáról a rendkívül magas ellenállású felhasznált anyagok gondoskodnak.


A KENWOOD KVL8470S Chef Titanium XL konyhai robotgép főbb jellemzői

  • Erőteljes 1700W-os motor
  • 6 sebesség + impulzus funkció
  • Fel-le irányba mozgó fej
  • Beépített LED világítás
  • Rozsdamentes acél tál 6,7 literes térfogattal
  • Turmix edény 1,6 literes térfogattal
  • Gömb habverő, spirál dagasztóhorog, K-keverőkar, flexi habverő
  • Üveg ThermoResist turmix 
  • Fém húsdaráló
  • Nyersanyagok feldolgozása
  • Mini daráló
  • Citrusprés

Extra erős motor

A robot egy rendkívül hatékony, 1700 wattos, nagyteljesítményű motorral rendelkezik, amely jelenleg az egyik legerősebb a piacon. A tökéletes alapanyag-feldolgozásról hat fokozat és impulzus funkció gondoskodik. A készülék 6,7 ??literes kapacitású rozsdamentes acél tartállyal érkezik.


ThermoResist keverőedény

A kényelmes turmixoláshoz és az ízletes sütemények vagy levesek készítéséhez egy 1,6 literes keverőedény áll rendelkezésedre. Az edény ThermoResist anyagból készült, amely ellenáll a hőhatásoknak, emellett különleges Blend-X késekkel érkezik, amelyek rendkívül könnyedén bírnak el még a nagyon kemény nyersanyagokkal is.


Több mint 100 felhasználási lehetőség

Továbbá találsz még egy fém húsdarálót is a házi készítésű ételek elkészítéséhez, beleértve a kolbászféléket is. A nyersanyagok kényelmes aprításáról és darálásáról egy rozsdamentes acél késekkel ellátott élelmiszer-feldolgozó és 6 szeletelő korong gondoskodik. Ezen kívül találsz még egy mini darálót a gyógynövények és fűszerek őrlésére és egy citrusprést is. Akár 20 tartozék is megvásárolható a robotgéphez a valóban sokoldalú felhasználáshoz.

Paraméterek

Tartozékok
Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés Kész!
Keverőtál űrtartalma
6,7 l Kész!
Szeletelő korongok száma
6 Kész!
Teljesítmény
1 700 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés Kész!
Keverőtál űrtartalma
6,7 l Kész!
Szeletelő korongok száma
6 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
28,5 cm Kész!
Szélesség
38 cm Kész!
Magasság
35,6 cm Kész!
Tömeg
10,4 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENWOOD KVL8470S Chef Titanium XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD KVL8470S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD KVL8470S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Küchenmaschine KENWOOD KVL8470S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Küchenmaschine KENWOOD KVL8470S.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ