Shop roku AlzaBoxy Q1

KENWOOD FPM 910 Multipro Excel

Termékkatalógus
KENWOOD FPM 910 Multipro Excel
5 1 értékelés
Multifunkciós robotgép - Teljesítmény: 1000 W, változtatható sebességfokozatok + pulzálás, 4 literes tál, 1,6 literes ThermoResist mixer, 5 tárcsa, fém habverő, dagasztókampó, mini edény külön aprítókéssel, tartozék doboz
Kód:  EAV3011n Termékszám:  FPM910 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD FPM 910 Multipro Excel


 

A Multipro Excel FPM910 a legnagyobb konyhai robotgép. Funkciók széles skáláját kínálja annak érdekében, hogy minden igényét kielégítse. Vág, aprít, darabol vagy kever, így garantálva a tökéletes családi ebédet vagy vacsorát.


Sokoldalú segítség

Multipro Excel 4 és 1,6 literes keverőtálja törhetetlen üvegből készült. A ThermoResist turmixgépben a keverőedény rongálódása nélkül készíthet forró leveseket, vagy hideg koktélokat.  A mini chopper gyógynövények és fűszerek aprítására alkalmas. Hagyma szeleteléskor soha többé nem fog könnyezni a szeme. A keverő és aprító tál széles felső nyílása elég nagy ahhoz, hogy egy egész vöröshagyma, sárgarépa, vagy burgonya átférjen rajta.

Mindemellett a Multipro Excel FPM910 citrusprés kiegészítővel is rendelkezik, amelynek köszönhetően minden reggel élvezheti a frissen facsart narancslé ízét. Ha szereti a chips-et nincs is jobb, mint otthon, minőségi összetevők felhasználásával készíteni azt. Egy speciális tárcsa néhány másodperc alatt vékony szeletekre vágja a burgonyát. Értékelni fogja a konyhai mérleget is, amellyel szintén felszerelték az eszközt.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
konyhai robotgép

konyhai robotgép

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Mixér

ThermoResist turmixgép

Teljesítmény és megbízhatóság

Az erőteljes 1300W motor és a szabadalmaztatott Kenwood rendszer gondoskodik arról, hogy a készülék funkciók széles skáláját kínálja és ezáltal helyet takaríthat meg konyhájában. A robotgépen nyolc sebességfokozatot állíthat be. Az Intelligent Auto Speed segít önnek, ha nem tudja, hogy mit válasszon. Energiatakarékos üzemmódjának köszönhetően, a Multipro Excel FPM910 környezetbarát módon működik. Harminc perc használaton kívüli állapotot követően automatikusan energiatakarékos üzemmódra kapcsol. A keverőtálak BPA-mentesek és mosogatógépben is moshatók.

 

Műszaki adatok:

Fogyasztás:
1300 W

A tartály térfogata:
1 db 4 l-es keverőtál
1 db 1,6 l-es ThermoResist mixer

Tartozékok:
4 l-es keverőtál
 1,6 literes turmix
Üveg mini chopper
Citrusprés
Rozsdamentes acél aprítókés
Tárcsa finom aprításhoz és vékonyra szeleteléshez
Tárcsa durva aprításhoz és vastagra szeleteléshez
Tárcsa extra finom aprításhoz
Tárcsa hullámos szeletekhez
Tárcsa szalmakrumplihoz
Dagasztókampó
Fém habverők
Habverő óvatos keveréshez
Spatula
Kiegészítő doboz

Színek:
ezüst / szürke

Súly:
18 kg

Méretek:
43,9 x 26 x 26 cm

 

Paraméterek

Mélység
26 cm Kész!
Szélesség
26 cm Kész!
Magasság
43,9 cm Kész!
Tömeg
16,9 kg Kész!

Méret & súly

Mélység
26 cm Kész!
Szélesség
26 cm Kész!
Magasság
43,9 cm Kész!
Tömeg
16,9 kg Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENWOOD FPM 910 Multipro Excel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD FPM 910 Multipro Excel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD FPM 910 Multipro Excel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD FPM 910 Multipro Excel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD FPM 910 Multipro Excel.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ