A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Kerámialapos tűzhelyek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sütő térfogata
38 l
83 l
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(13)
Függő rácsok
(11)
Préselt
(11)
Teljesítmény
7,64 kW
10,8 kW
-
Hálózati kábel
Igen, csatlakozó nélkül
(7)
Nem
(26)
Szín
Fehér
(15)
Fekete
(4)
Rozsdamentes acél
(16)
Ezüst
(2)
Szélesség
50 cm
60 cm
-

A szabadon álló kerámialapos tűzhely praktikus és gazdaságos megoldás a modern háztartások számára. A kerámialapos tűzhely számos nagyszerű előnnyel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a főzést és az azt követő karbantartást. Tanácsot adunk neked a legjobb kerámialapos tűzhely kiválasztásához, a legfontosabb, hogy figyelj mind a műszaki specifikációkra, mind pedig az általános kialakításra és funkcionalitásra, hogy megfeleljen a konyhai stílusodnak és a konyhai igényeidnek. Olvass tovább.

Tovább

Miért célszerű egy kerámialapos tűzhely vásárlása?

A kerámialapos tűzhelyek már régóta az egyik legnépszerűbb tűzhelytípusok közé tartoznak gazdaságosságuk és könnyű karbantarthatóságuk miatt. Elektromos vagy forrólevegős sütővel kombinálva praktikus készülékek, amelyekkel könnyen elkészíthetők mindenféle ételek egyedülállók és nagycsaládosok számára egyaránt. Sima és elegáns felületük nemcsak a konyha esztétikai értékét növelik, hanem gyors és hatékony hőelosztást is biztosítanak. Nézd meg az összes előnyét:

  • Az kerámialapos tűzhely maradékhő-érzékelővel van felszerelve, így nem égeted meg magad a tűzhely forró felületén.
  • A vasmagos tűzhelyekhez képest a kerámialapos tűzhely energiatakarékosabb megoldás.
  • Az kerámialapos tűzhelyek vonzó, modern dizájnnal rendelkeznek, amely ráadásul nagyon könnyen karbantartható és tisztítható.
  • Ezek a tűzhelyek gyorsan és hatékonyan melegednek fel a kívánt hőmérsékletre, és különböző típusú edényekben is tudsz főzni.

A kerámialapos tűzhely bármilyen otthonban elhelyezhető

A kerámialapos tűzhely egy kerámia főzőlap és egy elektromos sütő kombinációja. A főzőlapot az egyes főzőzónák alatt elhelyezett fűtőtekercsek melegítik. Amikor a főzőlap eléri a kívánt hőmérsékletet, pirosra vált. A főzőzónák állapotát egy maradékhő-érzékelő ellenőrzi. Ezenkívül ezeket a tűzhelyeket úgy tervezték, hogy a hagyományos és a modern konyhastílusoktól kezdve sokféle stílushoz illeszkedjenek, így népszerű és sokoldalú választásnak számítanak.

A kerámialapos tűzhelyek számos hasznos funkciót kínálnak

A kerámialapos tűzhely egy modern készülék, amely nagyban megkönnyíti a főzési folyamatot. Ha sokgyermekes családod van, értékelni fogod a dupla főzőlapot, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan főzz egy nagy fazékban. Az új modellek gyorsfűtési zónákkal rendelkeznek, amelyek Sprint Start, HiLight vagy Quick System néven ismertek. Ezenkívül számos modell érintésérzékeny kezelőpanelt tartalmaz a kényelmesebb és intuitívabb kezelés érdekében, ami a kényelem és a hatékonyság egy újabb dimenzióját adja.

Hasznos programok még az alapfelszereltségben is - Egy kerámia főzőlappal ellátott kerámialapos tűzhely meglepetést fog okozni

Egy kerámialapos tűzhely alapesetben négy főzőzónával rendelkezik, míg egy kerámialapos villanytűzhely általában grillsütővel van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy a húsokat és a zöldségeket sokkal gyorsabban megsüthetnéd. Egyes modellek további programokat is kínálnak kenyér, pizza vagy sütemények sütéséhez. Egy kerámia főzőlappal ellátott tűzhely egyszerre kínál különböző főzési és grillezési módokat, így a főzést az ételek egyedi igényeihez igazíthatod, a hússütéstől a finom desszertek elkészítéséig.

  • Az időzítő felbecsülhetetlen értékű eszköz a főzés pontos időzítéséhez, ami különösen hasznos a bonyolultabb ételek elkészítésekor.
  • A fedő védelmet nyújt a főzőlapnak, amikor nincs használatban, ugyanakkor további munkaterületként is szolgál.
  • A működésjelző lámpa növeli a biztonságot, mivel világosan jelzi, hogy a főzőlap be- vagy kikapcsolt állapotban van-e.
  • A kijelzőn könnyen beállítható és ellenőrizhető a főzőzóna hőmérséklete.

kerámialapos tűzhely Siguro
Tárolóhely

kerámialapos tűzhely Gorenje
Kijelző

kerámialapos tűzhely Gorenje
Teleszkópos sütősínek

Tűzhelyt szeretnél venni? A kerámia főzőlap számos praktikus funkciót kínál

Ha modern tűzhely vásárlásán gondolkodsz, a kerámia főzőlap számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik és biztonságosabbá teszik a főzést. Az egyik ilyen funkció a főzőzónák kombinációja, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb edényeket használj, vagy sütőtálban tudj sütni. A maradékhő-jelző tudatja veled, hogy a főzőzónák már ki-e hűltek, megelőzve ezzel a véletlen égési sérüléseket. A booster funkció biztosítja a főzőzóna gyors felmelegedését, ami ideális a gyors főzéshez. A gyermekbiztonsági zár ezután megakadályozza, hogy a kisgyermekek véletlenül bekapcsolják a főzőlapot, ami elengedhetetlen a gyermekes háztartásokban.

A beépíthető kerámia főzőlap gyönyörűen illeszkedik a modern konyhába.

A legjobb kerámialapos tűzhelyek után kutatsz? Mire érdemes még figyelned?

Válassz külön kerámia főzőlappal ellátott elektromos tűzhelyt, ha van elég helyed. A legjobb kerámialapos tűzhelyek sütővel kombinálva helyet nyernek neked. A sütők kapacitása alapesetben 70 liter, de a nagy családi sütők kapacitása akár 83 liter is lehet. Kisebb sütők is kaphatók, amelyek szabványos szélességűek, de kisebb belső térfogattal rendelkeznek. A nagy sütőbe nagyobb sütőtálca fér, így könnyebben lehet egyszerre több ételt sütni.

  • A sütő tisztítása változó. A katalitikus tisztítás olyan bevonatot használ, amely magasabb hőmérsékleten elnyeli és lebontja a zsírt, míg a hidrolitikus tisztítás gőzzel és alacsony hőmérsékleten működik. A gőztisztítás ezután hatékony tisztítási módszer, vegyi tisztítószerek nélkül.
  • A sütőben a tepsik kiemelése különböző rendszerekkel valósítható meg: a teleszkópos hosszabbítók sima és stabil tepsimozgatást biztosítanak, a függesztett állványok a tepsik könnyű elhelyezését és eltávolítását teszik lehetővé, míg a tálcák szilárd és biztonságos pozíciót kínálnak a sütéshez.
  • A sütő fűtőeleme elhelyezhető a sütő tetején, alján vagy kör alakú elemként, így különböző sütési és grillezési módszerekkel optimális eredményeket lehet elérni a különböző típusú ételek esetében, maximális rugalmasságot biztosítva a felhasználóknak az ételkészítésben.
  • A 250 és 300 °C közötti maximális hőmérséklettartományban működő sütők a sütési és grillezési lehetőségek széles skáláját kínálják, a húsok lassú sütésétől a pizzák vagy sütemények gyors sütéséig, és ideálisak mindazok számára, akik a különféle ételek elkészítésében rugalmasságot keresnek.
  • A sütő ajtóban levő üveg a jobb hőszigetelés érdekében dupla vagy tripla rétegű lehet, és a könnyebb tisztítás érdekében kivehető, így a sütő hatékonyabbá és biztonságosabbá válik, miközben segít fenntartani a sütő belsejében a stabil hőmérsékletet.

kerámialapos tűzhelyek Amica
Fekete tűzhely

kerámialapos tűzhelyek Amica
Rozsdamentes acél tűzhely

kerámialapos tűzhelyek Electrolux
Fehér tűzhely

kerámialapos tűzhelyek Gorenje
Retro tűzhely

i

Még a szín és a stílus is szerepet játszik a kerámialapos villanytűzhely esetében

Az új kerámialapos villanytűzhely színének és stílusának megválasztása befolyásolja konyhád általános megjelenését. A fehér szín frissességet és tisztaságot hoz a térbe, míg a rozsdamentes acél és a fekete szín modern és professzionális megjelenést kölcsönöz. Az elefántcsont finomabb alternatívát kínál. Ami a stílust illeti, a klasszikus formatervek időtállók, és könnyen beilleszthetők a hagyományosan berendezett otthonokba, míg a retro tűzhelyek az elmúlt évtizedek báját hozzák a konyhába.

Milyen funkciókat kínálnak a kerámialapos tűzhelyek sütővel?

A modern sütőberendezés, amellyel egy kerámialapos főzőlap rendelkezik, számos olyan funkciót kínál, amelyek kényelmesebbé és hatékonyabbá teszik a főzést. Az időzítő lehetővé teszi a főzési és sütési idő pontos nyomon követését. A tárolórekesz praktikus helyet biztosít a sütőlemezek és egyéb kiegészítők tárolására. A kijelző egyszerű kezelhetőséget és az aktuális sütési mód áttekintését biztosítja. Egyes modelleknél még a receptek is közvetlenül az ajtón találhatók, így remek inspirációs eszközként szolgálnak a konyhában. A belső világítás biztosítja az ételek jó láthatóságát sütés közben, a működésjelző lámpa pedig tájékoztat a sütő aktuális állapotáról, hozzájárulva a biztonsághoz és a kényelemhez a főzés során.

  • A több szinten történő egyenletes főzés lehetővé teszi, hogy egyszerre több ételt is elkészíthessen, így biztosítva, hogy mindegyik tökéletesen átsüljön.
  • A hűvös sütőajtó biztosítja, hogy az ajtó külső oldala hideg maradjon, amikor a sütő üzemel, így megelőzhető az égési sérülés.
  • A sütési útmutató segíti a felhasználókat a különböző típusú ételekhez szükséges optimális beállítások kiválasztásában.
  • A gyermekzár növeli a biztonságot, mivel megakadályozza, hogy a gyerekek véletlenül elindítsák a sütőt.
  • A tompított ajtózárás kényelmesebb és csendesebb zárást biztosít ütközés nélkül.

A kerámialapos tűzhely és a forrólevegős vagy más típusú sütő 1-3 sütőlappal szerelhető fel.

Kerámialapos tűzhelyek után kutatsz forrólevegős sütővel?

A légkeveréses kerámialapos villanytűzhelyek forrólevegős sütővel és egyéb, a főzési folyamatot megkönnyítő és élvezetesebbé tevő funkciókkal különböző programokat kínálnak a főzés megkönnyítésére, például grillezést a ropogós ételekhez, kiolvasztást a kíméletesen olvadó ételekhez, valódi forrólevegős sütést az egyenletes főzéshez, gőzsütést a szaftos eredményhez, speciális programot a pizzához, sőt, forrólevegős sütést a sült ételek egészségesebb változatához.

i

Milyen vezérlőelemek vannak a kerámialapos tűzhely felületén?

A kerámialapos villanytűzhely mechanikus és érintéses vezérléssel is rendelkezhet. A legújabb modelleknek rendelkezniük kell időzítővel, késleltetett indítási funkcióval és automatikus kikapcsolással (egy bizonyos idő után). A gyermekzár abszolút alapfelszereltség. Ez nemcsak azt akadályozza meg, hogy a gyerekek bekapcsolják a készüléket, hanem azt is, hogy főzés közben megváltoztassák a beállításokat.

A kerámialapos tűzhelyek kiválasztása a konyhád mérete alapján

Az 50 cm széles kerámialapos tűzhely jó választás kisebb helyiségekbe, ahol minden centiméter számít. Ha a konyhád helyigénye megengedi, válaszd a 60 cm-es szabványméretet. Még nagyobb konyhákba 60 cm-nél szélesebb modelleket is választhatsz, amelyek nagyobb főzőteret kínálnak, és több edényt és serpenyőt használhatsz egyszerre, ami ideális bonyolultabb ételek elkészítéséhez vagy nagy létszámú csoportra való főzéshez.


kerámialapos tűzhelyek Electrolux

kerámialapos tűzhelyek Electrolux

kerámialapos tűzhely Electrolux

Hogyan csatlakoztatható egy 220 V-os kerámialapos tűzhely?

Egy 220 V-os, teljesen kerámialapos villanytűzhely nem csatlakoztatható 230 V-os aljzatba. Ebben az esetben a készüléket egy speciális 380 V-os megszakítóval kell csatlakoztatni. A másik lehetőség a 230 V-ra való átkapcsolás. Ha kerámialapos villanytűzhely mellett döntöttél, mely elektromos sütővel van kombinálva, akkor kérj villanyszerelőt, hogy végezze el a bekötést. Fontos megjegyezni, hogy a helyes és biztonságos kábelezés döntő fontosságú a készülék hosszú távú működése és biztonsága szempontjából.

Megfizethető kerámialapos tűzhelyek után kutatsz? A kerámialapos tűzhelyek - használt oldalon garanciával rendelkező, bevált árut kínál neked.

Odafigyelsz a fogyasztásra? Itt van egy A kategóriás kerámialapos főzőlap

A legjobb tűzhely kiválasztása az egyes háztartások egyéni igényeitől és preferenciáitól függ. Az A-kategóriás kerámialapos tűzhelyek például magas energiahatékonyságot kínálnak, ami alacsonyabb energiafogyasztást és alacsonyabb üzemeltetési költségeket jelent. Ez a típusú tűzhely olyan fejlett funkciókkal is rendelkezik, mint a gyors fűtési zónák, a pontos hőmérséklet-szabályozás és a biztonsági funkciók, köztük a gyermekzár. Modern kialakításával és a rendelkezésre álló méretek széles választékával tökéletesen illeszkednek bármelyik konyhába, hatékony és kényelmes főzést biztosítva minden típusú étel elkészítéséhez.

i

Mekkora a sütési ciklus energiaigénye?

Egy sütési ciklus energiaigényét statikus sütési üzemmódban a sütő által e ciklus alatt elfogyasztott energiamennyiséggel fejezzük ki. Ezt kilowattórában (kWh) adják meg, és általában 0,68 és 1,03 kWh között mozog. Ez a fogyasztás függ a sütő specifikációitól, például a sütő teljesítményétől és energiaosztályától, valamint magától a sütési ciklus hosszától.

Hogyan tisztítható a kerámialapos villanytűzhely?

A kerámialapos tűzhelyek karbantartása kissé nehezebb, mivel az ételek azonnal odaégnek a főzőlapra. Az odaégett maradékot gondosan el kell távolítani egy megfelelő eszközzel (speciális kaparóval), különben megkarcolja a lapot. A rendszeres karbantartást megkönnyíti az öntisztító funkció (gőztisztítás, pirolízis vagy katalitikus tisztítás). Ahhoz, hogy a tűzhely újszerű maradjon, fontos, hogy rendszeresen tisztítsad megfelelő tisztítószerekkel, és tartsd be a megfelelő karbantartási eljárásokat.

Nézd meg az olcsó kerámialapos tűzhelyek kínálatunkat is, és spórolj egy keveset.

Melyik a legjobb tűzhely?

Azt kérded, melyik tűzhely a legjobb? A legjobb tűzhely kiválasztása az egyes felhasználók egyéni igényeitől és preferenciáitól függ. Az kerámialapos villanytűzhely könnyű kezelhetősége és gyors felmelegedése miatt népszerű, míg a gáztűzhely pontos hőmérséklet-szabályozást biztosít, gyakran a tapasztalt szakácsok kedvenc tűzhelye. Az indukciós tűzhely viszont kiváló hatékonyságot kínál. A legjobb tűzhelynek meg kell felelnie az igényeidnek, illeszkednie kell a konyhádba és a költségvetésedhez, miközben figyelembe kell venned a dizájnt és az egyéb jellemzőket is.

i

Melyik a jobb, a kerámia vagy az indukciós?

Kíváncsi vagy arra, hogy a kerámia vagy az indukciós tűzhely a jobb? A kerámialapos tűzhelyek energiahatékonysága körülbelül 70%-os. Az indukciós tűzhelyek csak azon a területen termelnek hőt, ahol az edény áll. Ennek eredményeképpen a hőveszteség minimális. Másrészt az indukciós tűzhelyek és a speciális főzőedények beszerzési ára magasabb, ezért minden paramétert alaposan meg kell fontolnod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BEKO FSM 57000 GW Szállításra kész > 5 db
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás és ventilátor, fehér kivitel
113 490 Ft

2.
BEKO FSM57300GW Szállításra kész > 5 db
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor, statikus sütés és hőlégbefúvás, fehér kivitel
123 490 Ft

3.
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove Inox Szállításra kész > 5 db
Tűzhely - üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, maradék hőjelző, kivehető ajtóüveg, klasszikus dizájn, kábel nélkül, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
159 990 Ft

Még több
36 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove Inox - Tűzhely Típusok
4,8 15×
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove Inox
Tűzhely - üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, maradék hőjelző, kivehető ajtóüveg, klasszikus dizájn, kábel nélkül, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
Szuper ár
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRSP002
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
BEKO FSM57300GW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor, statikus sütés és hőlégbefúvás, fehér kivitel
123 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BESP15
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,3
GORENJE GECS6C710XPA
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, időzítő a főzőlap része, rozsdamentes kivitel
203 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSP044
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Siguro SO-S150 Glass-Ceramic Stove White
Tűzhely - üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 9 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés és statikus sütés, tisztítás: vízzel, maradék hőjelző, kivehető ajtóüveg, klasszikus formatervezés, kábel nélkül, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 35,7 kg, 3 év garancia
Szuper ár
212 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_SO_S150W
4,8
BEKO FSM 57000 GW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás és ventilátor, fehér kivitel
113 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FACSM2j
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove White - Tűzhely Típusok
4,8 15×
Siguro SO-S350 Glass-Ceramic Stove White
Tűzhely - üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, maradék hőjelző, kivehető ajtóüveg, klasszikus formatervezés, kábel nélkül, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
Szuper ár
114 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_SO_S350W
5,0
AMICA SSA 6110 OCW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és booster, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, forgónyársas grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fehér kivitel
156 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AMSP065
Electrolux LKR64020AX AirFry - Tűzhely Típusok
4,2
Electrolux LKR64020AX AirFry
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 59,6 × 59,6 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok grill, alsó fűtés, pizza, AirFry (forrólevegős sütés) és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
254 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXSP073
4,5
AMICA SSA 111 MB
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, tompított ajtózárás és egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fekete kivitel
171 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMSP079
4,0
AMICA SHC 5784D X
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és booster, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, légkeveréses grill, felső fűtés, alsó fűtés, alsó + felső fűtés, kiolvasztás, ventilátor, pizza és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
150 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMI001e
Electrolux LKR520000W
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85,8 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok grill, alsó fűtés, kiolvasztás és ventilátor, fehér kivitel
126 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXSP078
4,3
MORA C 2245 AS
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 59,4 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok felső fűtés és alsó fűtés, rozsdamentes kivitel
141 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORSP073
4,8
AMICA SS 15 ECS
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés és alsó fűtés, ezüst kivitel
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMSP087
5,0
Amica 6018CE3.434EHTaKDQ(Xx)
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás és ventilátor, rozsdamentes kivitel
Leárazás -15 %
173 990 Ft 205 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AMSP066
WHIRLPOOL WS68V8CCXT
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, működésjelző lámpa a főzőlap része, SÜTŐ: hideg sütőajtó és egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok grill, légkeveréses grill, alsó + felső fűtés, kiolvasztás és gőzölős sütés, rozsdamentes kivitel
221 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHRSP013
CANDY TRIOVXNT/1 - Tűzhely Ingyenes
szállítás boltjainkba
CANDY TRIOVXNT/1
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 86,5 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill és ventilátor, rozsdamentes kivitel
414 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CANSP03
5,0
AEG Mastery SteamBake CCB56481BW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85,8 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, alsó + felső fűtés, kiolvasztás, ventilátor és gőzölős sütés, fehér kivitel
Leárazás -13 %
171 190 Ft 197 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ELXSP052
4,3
AEG Mastery AirFry CCB6446ABM
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85,8 × 59,6 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés és ventilátor, rozsdamentes kivitel
230 250 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ELXSP063
4,5
BEKO FSM57300GX
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: gyerekzár, sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor, statikus sütés és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
144 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BESP14
4,3
MORA C 5242 CW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 59,4 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok felső fűtés, alsó fűtés, ventilátor, pizza és hőlégbefúvás, fehér kivitel
132 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORSP074
4,4 21×
BEKO FSE 57300 GX
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: gyerekzár, sütőprogramok grill, alsó fűtés és ventilátor, rozsdamentes kivitel
174 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BESP10
5,0
AMICA SS 19 EAW
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fehér kivitel
132 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMSP085
5,0
MORA C 8668 BX6
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: gyerekzár, hideg sütőajtó és tompított ajtózárás, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor, pizza, hőlégbefúvás és gőzölős sütés, rozsdamentes kivitel
201 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORSP079
4,4
MORA C 8668 BW6
Tűzhely - elektromos, üvegkerámia főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: hideg sütőajtó és tompított ajtózárás, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, felső fűtés, alsó fűtés, ventilátor, pizza, hőlégbefúvás és gőzölős sütés, fehér kivitel
196 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORSP078

Kerámialapos tűzhelyek

Kerámialapos tűzhelyek

A Kerámialapos tűzhelyek kategóriában összesen 36 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerámialapos tűzhelyek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerámialapos tűzhelyek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerámialapos tűzhelyek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerámialapos tűzhelyek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ