Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: 27" AOC 27G2U Gaming

Termékkatalógus
27" AOC 27G2U Gaming - LCD monitor

Kérdések és válaszok: 27" AOC 27G2U Gaming

Ezen az oldalon találod a(z) 27" AOC 27G2U Gaming témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy 27" AOC 27G2U Gaming vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) 27" AOC 27G2U Gaming fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Kedves Alza.hu! Körülbelül mikor lesz újra elérhető ezen az áron?

Kedves Alza! Hány év a normál garancia ? Üdv

Gyárilag adnak hozzá Hdmi és Dp kábelt is (1.8m) viszont a vásárlásnál külön pirossal ki van emelve,hogy vegyek Dp csatlakozót mert az nem része a terméknek. Ha nem nézem meg a gyártó oldalát bele is estem volna a csapdába.

Hány centiméter széles ez a monitor?

Üdv Az AOC 27G2U típusú monitor HDR technológiával ellátott eszköz? Köszönöm

Szép napot, ez a monitor tud g-sync-et? a BK-s modellek tudnak g-sync-et az aoc-nél (ha jól tudom), de itt a terméknévben nincs ilyen, mégis azt írják véleményekben, hogy g-sync képes. Mi a helyzet? Válaszát előre is köszönöm!

Szep napot.Ez a moniror xboxon a 120 hz.et letudja adni hdmi kabellel? Valaszukat elore is koszonon.

Kedves

Kedves Alza.hu! Szeretném meg kérdezni hogy ezen a monitoron lehet e xbox one-s el játszani illetve alkalmas e rá? Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Alza.hu! Egy olyan kérdésem lenne hogy szeretném megvenni ezt a monitort viszont ha backlight bleeding-el kerül hozzám (gyártás hiba) akkor arra kitér-e a garancia?

12
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ