Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Kérdések és válaszok: Acer C202i LED

Termékkatalógus
Acer C202i LED - Projektor

Kérdések és válaszok: Acer C202i LED

Ezen az oldalon találod a(z) Acer C202i LED témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Acer C202i LED vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Acer C202i LED fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Üdvözlöm! Szeretném visszaküldeni a terméket mivel, nem felel meg az elvárásaimnak. Teljes sötétben a vetítési képen kívül egy halvány keretet vetít, ami számomra nagyon zavaró és inkább megpróbálkoznék az önöknél forgalmazott egy másik készülékkel. Sajnos az online opcióknál azt írja, hogy nem tudom vissza küldeni a terméket, pedig 14, sőt 3 munkanapon belül vagyok még a kézhezvételtől számítva. Kérem a probléma megoldását. Előre is köszönöm!

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ