Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: AlzaErgo Arm AR1.1 - fekete

Termékkatalógus
AlzaErgo Arm AR1.1 - fekete - Monitorállvány

Kérdések és válaszok: AlzaErgo Arm AR1.1 - fekete

Ezen az oldalon találod a(z) AlzaErgo Arm AR1.1 - fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy AlzaErgo Arm AR1.1 - fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) AlzaErgo Arm AR1.1 - fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db

Üdv! Van valakinek tapasztalata azzal, hogy mennyire stabil, ha fejjel lefelé van felszerelve és alkalmazva?

Üdv azt szeretném kérdezni, hogy ez az állvány megfelelő az32" AOC C32G2ZE/BK nevű gamer monitorral válaszukat előre is köszönöm!

Üdv! Érdeklődnék, hogy tartalmaz-e csomag csavarokat is, vagy csak az állványt? 24TQ510S-WZ monitoromhoz (VESA 75x75 kompatibilis) szeretném megrendelni. Illetve rendszeresen forgatnám 180 fokban, ha jól olvastam, imbusz kulccsal tudom minden alkalommal állítani? Köszönöm!

Samsung monitor question

A pdf-ben a 2. lépésnél mi a különbség a kettő kép/folyamat között? Gondolom azt akarja mondani, hogy 2 ember kell hozzá és a 4 csavart kell becsavarozni a VESA-keretnél az imbusz-kulccsal, jól értem?

Hello. Előző vagyok. Köszönöm. A pótalkatrészekkel kapcsolatos kérdésre nem kaptam választ. Lehet hozzá kapni kisebb alkatrészeket, pl az asztalra átfúrással való felszereléshez szükséges fém lapot?

Hello. Kérdésem, hogy a monitor magassága imbusz kulccsal állítható, vagy gombnyomással? Pótalkatrészekhez hozzá lehet jutni? Köszönöm.

Sziasztok! Samsung odyssey 32' ívelt monitorral kompatibilis a termék?

Hello! Mekkora átmérőjű az asztalhoz rögzítő rögzítő korong?

Hello ez a robot talp megfelelő az én nem régiben vett dell alienware aw2521hfa-hoz? válszukat előre is köszönöm

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ