Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: AlzaErgo Table ET2, fehér

Termékkatalógus
AlzaErgo Table ET2, fehér - Állítható magasságú asztal

Kérdések és válaszok: AlzaErgo Table ET2, fehér

Ezen az oldalon találod a(z) AlzaErgo Table ET2, fehér témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy AlzaErgo Table ET2, fehér vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) AlzaErgo Table ET2, fehér fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
143 690 Ft
Szállításra kész > 5 db

Kedves Alza team! Az beprogramozott gombok használata során egyszeri megnyomásra az asztal automatikusan beáll az elmentett állásba vagy nyomva kell tartani folyamatosan a gombot amíg pozicionálja magát? Köszönettel, Péter

Összeraktam. Még talppal felfelé meg akartam járatni a motorokat. 1cm (62->63) után ütközési hibával(E05) leállt. Míg kerestem a hibakódot, átváltott "---" kijelzésre. Azóta is ezt mutatja. Lábra állítva, vagy "fejre" akkkr is. Minden kábelt kihúztam. Sokszor. Rövid időre (1mp) látok E04 hibát. De hiába húzom ki, dugom be. Nem segít.

Kedves Alza! Az asztal minimális magasságát hogyan lehet állítani? A vezérlő panel 73 cm-t ír, de valójában 79 cm-re van az asztallap alja a padlótól.

Kedves Alza! Az ET2 elektromos láb meghajtó oldala kompatibilis az ET 3 manuális meghajtás nélküli lábával?

Kedves Alza Team! Az asztallapot hogyan lehet felszerelni rá, ki kell fúróval fúrni? Elérhető hozzá 120 x 80 cm-es méretű asztallap is?

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ