Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to HDMI (F) 4K 60Hz fekete

Termékkatalógus
AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to HDMI (F) 4K 60Hz fekete - Átalakító

Kérdések és válaszok: AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to HDMI (F) 4K 60Hz fekete

Ezen az oldalon találod a(z) AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to HDMI (F) 4K 60Hz fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to HDMI (F) 4K 60Hz fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to HDMI (F) 4K 60Hz fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db

Tisztelt Alza.hu, A termékleírásban "80 Gb/s (8K/60Hz)" sebesség szerepel, amiből egyenesen következne, hogy 4K120Hz is támogatott, viszont egy sorral alább 4K60Hz szerepel maximumként. Melyik a valós? Fizikailag alkalmas lenne 8K átvitelre de az integrált chip lekorlátozza az elérhető minőséget? 4K120Hz jelet szeretnék átküldeni rajta. NEM Apple forrásról működtetném, ha esetleg az okozna korlátokat, mint sok más hasonló terméknél. Előre is köszönöm!

Kedves Alza! Ez a 2019-es Ipad Pro2-vel kompatibilis? Köszönöm

Tisztelt Alza.hu, erdeklodnek, hogy 2020 MacBook Air (M1)-el kompatibilis-e. Koszonom!

Az adott kábellel egy Lenovo yoga smart tab-ot ki tudnék vetíteni egy Samsung smart tv-re?

T. Alza ! Érdeklődnék a AlzaPower Flex Core USB-C / HDMI, fekete termék alkalmas-e Samsung Galxy A 71 ( USB Type c-2.0) és HDMI kimenets televizió közötti adat és Videó és online film ( Telekom TV-GO) közötti adatátvitelre. Válaszukat előre is köszönöm !

Tisztelt Alza.hu, erdeklodnek, hogy elso generacios (2018) iMac 5k-val kompatibilis-e. 4K-s tartalmat szeretnek a TV-re kuldeni. Koszonom!

Tisztelt Alza.hu, erdeklodnek, hogy elso generacios (2018) iMac 5k-val kompatibilis-e. 4K-s tartalmat szeretnek a TV-re kuldeni. Koszonom!

Huawei p30 al működik??

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ