Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Amazfit Bip U Pro Pink

Termékkatalógus
Amazfit Bip U Pro Pink - Okosóra

Kérdések és válaszok: Amazfit Bip U Pro Pink

Ezen az oldalon találod a(z) Amazfit Bip U Pro Pink témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Amazfit Bip U Pro Pink vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Amazfit Bip U Pro Pink fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Kedves Alza.hu! Szeretnék érdeklődni, hogy az alkalmazás amit le kell tölteni magyar nyelvű -e? Köszönöm

Üdvözlöm! Az órának csak a töltőkábel a tartozéka, adapter nem? Ha nem, akkor milyen töltővel tölthetem? Milyen paraméterekkel kell, hogy rendelkezzen?

Kedves Alza.hu! Meg szeretném kérdezni, hogy az óra szíjjának hossza mekkora? Ugyanis egyik válaszuk során azt írták, hogy "ha a csukló max. kerülete 11,8 cm, akkor megfelelő a méret", azonban egy másik ilyen kérdésre azt válaszolták, hogy a mérete univerzális. Akkor ez az óra megfelelő egy nagyobb méretű csuklóra (18 cm) vagy sem? Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlöm Érdekelne hogy a pro verzióban van e magyar nyelv. Sehol nem találok erről infót. Úgy tudom a simában nincs

Kedves Alza.hu! Szeretnék érdeklődni, hogy az óra tud-e véroxigént mérni? Köszönettel, Emese

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ