Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Amazfit GTS 2

Termékkatalógus
Amazfit GTS 2 - Okosóra

Kérdések és válaszok: Amazfit GTS 2

Ezen az oldalon találod a(z) Amazfit GTS 2 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Amazfit GTS 2 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Amazfit GTS 2 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tisztelt Ügyintéző! Lenne két kérdésem: 1. Az alkalmazásban van-e magyar nyelv? 2. Lehet-e telefonhívást indítani, illetve fogadni az órán keresztül?

Az egyik válaszban azt olvastam, hogy az Amazfit GTS2 óra nem rendelkezik wifivel, ezen az oldalon (Külsős link pedig a specifikációban benne van. Akkor most mi az igazság ? A másik kérdés: tudom-e úgy használni a zenelejátszót, hogy csak egy Blutooth-os fülhallgatót párosítok vele, vagy szükséges-e mobiltelefon hozzá....?

Üdvözlöm! Az, hogy felbontott, mit jelent pontosan? Vadonatúj, garanciális, csak a csomagolás van felbontva? Köszönöm szépen.

Miért kell az órával kapcsolatban félrevezető választ adni? Az óra képes hívás fogadására. Jó minőségű beszélgetés bonyolítható vele. Hívást kezdeményezni nem lehet, de fogadni igen.

Üdv. Magyar nyelvű a készülék?

Az óra képes a hívás fogadására vagy csak ki jelzi?

Lehet az órán hívást kezdeményezni? Kezeli az ékezetes karaktereket mint ő,ö stb...? Köszönöm

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ