Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kérdések és válaszok: Amazfit GTS Black

Termékkatalógus
Amazfit GTS Black - Okosóra

Kérdések és válaszok: Amazfit GTS Black

Ezen az oldalon találod a(z) Amazfit GTS Black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Amazfit GTS Black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Amazfit GTS Black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Üdv! Érdeklődnék, hogy az értesítések között, meg tud-e jeleníteni emoticon-okat és a magyar nyelv speciális betűit?

Hívás fogadásakor rezeg az óra?

Huawei p40 lite telefonnal használom az órát, ugye ez a készülék már nem támogatja a google play áruház szolgáltatásait. Az óra séta funkciójánál - a többi ami a gpst-t igényelné még nem próbáltam - a gps, illetve a térképszolgáltatás nem működik, és ezt is írja, hogy azért mert a telefon nem támogatja a google play áruház szolgáltatásait. Ez csak azért bosszant, mert a negyed ennyibe kerülő Honor Band 5-ömön minden gond nélkül működik a a gps és a térképszolgáltatás. Nem értem, miért kellenek ehhez a google szolgáltatások. Kérdésem az lenne, hogy kiküszöbölhető-e ez probléma?

Kb másfél hónapja rendeltem meg az órát kiterjesztett garanciával. Az elmúlt két hétben használtam először uszodában úszáshoz, az első két alkalommal nem is volt semmi probléma, a leúszott hosszokat rendesen, pontosan számolta. Azonban a legutóbbi két alkalommal már nem. Olyan szinten, hogy a 30 hossz helyett egyszer 22-t számolt, másik alkalommal pedig 26-ot... ami nem kicsit bosszantó. Gyakorlatilag így használhatatlan az óra. A Zepp alkalmazásban jeleztem a problémát, de ez az óra hibája, nem a hozzá tartozó telefonos applikációnak. Mit lehet ezzel a problémával kezdeni?

Tisztelt Szakértő! Az első kérdésem az lenne, hogy a spirtoláshoz használt képernyőn megjelenő adatok variálhatóak-e? Például szeretném látni futás közben a kilóméterenkénti időt a megtett kilómétereket és a sebességem. 2. kérdésem hogy telepíthető-e rá futáshoz program, mert jelenleg a runasticot és a stravat használom, így folytatható lenne az edzés figyelése. Köszönöm a segítséget előre is.

Üdv! Az óra tud csatlakozni Android10-es rendszerhez? Előre is köszönöm a választ.

Érdeklődnék, hogy a viber illetve messenger hívásokat miért nem jelzi ki csak az üzeneteket?

A kérdésem az lenne, hogy ez az eszköz termi edzést, pl. cardio, köredzés kaloriaégetést is mér-e vagy csak futásnál az intenzitás és a távolság megtétele miatt?

Szia! Érdeklődni szeretnék hogy iPhone X telefonom van és nem kapcsolódik össze a két eszköz, a telefon és az óra. Mi lehet a probléma. Többször próbálkoztam és nem sikerül. Tudtok segíteni? Köszönöm: Betti

What is the OS of the smart watch? Wear OS?

12
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ