Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: AMD Wraith Max Cooler RGB LED

Termékkatalógus
AMD Wraith Max Cooler RGB LED - Processzor hűtő

Kérdések és válaszok: AMD Wraith Max Cooler RGB LED

Ezen az oldalon találod a(z) AMD Wraith Max Cooler RGB LED témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy AMD Wraith Max Cooler RGB LED vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) AMD Wraith Max Cooler RGB LED fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Üdvözlöm Önöket. Érdeklődnék hogy a Wraith Cooler hűtő tudtommal rendelkezik usb csatlakozóval aminek segítségével AM3+ konfiguráción is működik az RGB világítás ? Válaszukat előre is köszönöm :)

Tisztelt Által. Érdeklődnék a termék iránt mégpedig: - ez a hűtő eredeti dobozos? - van rajta gyári paszta? - meddig lehet ezt még önöknél megrendelni, úgy értem meddig fogják ezt a terméket forgalmazni? Előre is köszönöm.

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ