Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming X 8G OC

Termékkatalógus
ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming X 8G OC - Videókártya

Kérdések és válaszok: ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming X 8G OC

Ezen az oldalon találod a(z) ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming X 8G OC témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming X 8G OC vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming X 8G OC fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Hello :) Az lenne a kérdésem hogy miért nem kaptam meg a 2 játékot, ami a kártya mellé volt feltüntetve?

Üdvözlöm! Meddig tart a leárazás? Válaszokat előre is köszönöm!

az lenne a kérdésem hogy venni szeretnék egy videokártyát ezt ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming X 8G OC 3x és nekem ilyen alaplapom van asrock n68-gs4fx szeretném tudni hogy kompatibilis e vela a videokártya.előre is köszi

Üdvözlöm! Részletre szeretném megvásárolni, de a szállítási mód kiválasztásakor nem engedi. Az összes szállítási módot próbáltam.

+ INGYEN ebben az értékben: 42 890 Ft PC Game Játékcsomag - Tom Clancy divíziója Gold Edition, Z világháború Ezt akkor is megkapom,ha részletre fizetek,vagy csak ha a teljes árat kifizetem egyben?

https://www.alza.hu/asrock-radeon-rx570-phantom-gaming-x-8g-oc-d5443764.htm?o=9 e termék iránt érdeklődni hogy kb hány darab van még belőle mert nyugdijamat postás hozza és utána szeretném megrendelni lehet e eltetettni?

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ