Akvizice ApF HU Effaclar

Kérdések és válaszok: BLAUPUNKT B-Stream Box

Termékkatalógus
BLAUPUNKT B-Stream Box - Médialejátszó

Kérdések és válaszok: BLAUPUNKT B-Stream Box

Ezen az oldalon találod a(z) BLAUPUNKT B-Stream Box témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy BLAUPUNKT B-Stream Box vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) BLAUPUNKT B-Stream Box fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
24 310 Ft 22 900 Ft
Raktáron

Jó napot. Azt akarom kérdezni hogy minek megy állandóan zene a Blaupunkt Android dobozban? Mit csináljak vele hogy leszokjon róla?

Üdvözletem! 2015-ös Samsung Smart tévénk van, de sem a Netflixet, sem a Skyshowtime-ot nem tudom rajta behozni, illetve nem tölti be vagy le az alkalmazást a tévénk. Ezzel az eszközzel vajon sikerülhetne? A YouTube pl. bejön rajta a SmartHub segítségével, bár nagyon gyenge képminőséggel. Megvásárolnám, ha biztosan tudnám, hogy tudom vele nézni az előfizetős műsorokat.Köszönöm előre is!

Szép Napot. Sky Showtime videók elindulnak ezen a készüléken? Mert a MiBox-s -en nem működik.

Jó napot Kívánok! Érdeklődni szeretnék, hogy a médialejátszó támogatja-e a régebbi formátumokat is (avi, mkv, mpg, mpeg, flv, stb.) is?

Üdv! Azt szeretném megtudni, hogy milyen verziójú Android OS van telepítve az eszközre? Valamint, hogy az operációs rendszer frissíthető-e újabb verzióra a későbbiekben? Köszönöm

Kizárólag korlátlan mobil internetem van, így is tudom működtetni?

Üdv, az HBO go is Müködik rajta?

Szia optikai kimeneten házi mozi erősítő hoz csatlakoztatva át küldi DD5.1 és DTS hang sávot ? Köszönöm

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ