Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: BOSCH TASSIMO JOY TAS4501

Termékkatalógus
BOSCH TASSIMO JOY TAS4501 - Kapszulás kávéfőző

Kérdések és válaszok: BOSCH TASSIMO JOY TAS4501

Ezen az oldalon találod a(z) BOSCH TASSIMO JOY TAS4501 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy BOSCH TASSIMO JOY TAS4501 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) BOSCH TASSIMO JOY TAS4501 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Segítséget kérnék. Folyamatosan világít hogy nincs benne víz, hiába töltöm fel vízzel a tartályt. Első üzembe helyezés. Mi lehet a baj? Én vagyok béna, vagy a gép rossz?? Már minden videót megnéztem a neten. Ki veszem, víz, beteszem, és ennyi. És világít a piros jelzés, hogy töltsem fel...

Üdvözlöm. a bosch tassimo joy tas4501 kávéfőzőbe milyen fajta kapszulák jól?

Üdvözlöm! Magyar nyelvű tájékoztató nélkül kaptam meg a terméket. Ezért nem tudom, hogy mi a teendő a következő esetben. A termékleírásban az szerepelt, hogy a gép a kapszulán található vonalkód alapján felismeri milyen kávét kell készítenie. Két féle kapszulával próbáltam, Morning Cáfé, Caffé Crema. Mindkét esetben 2 dl kávét kaptam, amit megkóstoltam és kiöntöttem. (Nagyon rossz minőségű kávénak nem nevezném.) Nem mosogatólére vágyom, hanem egy finom kávéra. Milka forrócsoki kapszulát is próbáltam szintén 2 dl. Szeretnék segítséget kérni! Mi a teendő ilyen esetben? Köszönöm! Henrietta

Üdv! Kis segítséget szeretnék kérni. Szinte egy hónapja vásároltam a terméket mikor 70%-os leárazással volt meghirdetve, viszont csak múlthéten lett kibontva és gyanúm szerint selejtes. Az ábrák alapján a tartály fel lett töltve, tisztítókapszula beletéve, a "Start" gombot megnyomva azonban se kép se hang. Ha letelt a 14 nap visszacserélik a gépet?

Szeretném tudni, hogy hátul a tartály fölött mik azok a 25-100 % ???? Mire szolgál ?

magyar nyelvű leirást hol találok?

ÜDVÖZLÖM! ha pl latte machiatot akarok csinálni akkor hova öntöm a tejet?

hogyan kell beüzemelni

A tvben hirdetik közben régen elfogyott sz alza ezekszerint egy szélhámos társaság Gslyas Géza

Más kapszulát el sem fogad a gép?

12
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ