Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Brother BE540 elliptikus tréner

Termékkatalógus
Brother BE540 elliptikus tréner - Elliptikus tréner

Kérdések és válaszok: Brother BE540 elliptikus tréner

Ezen az oldalon találod a(z) Brother BE540 elliptikus tréner témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Brother BE540 elliptikus tréner vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Brother BE540 elliptikus tréner fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Jó napot! Szeretném kérdezni, hogY mikor lesz rendelhető e termék?

Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy hátrafelé hajtható-e, és golyós vagy közép csapágyas? köszönöm

Üdv!Az lenne a kérdésem hogy heti szinten menny edzére tervezték? Mert találkoztam olyannal ahol le volt írva hogy heti két alkalomra tervezték vagy éppen heti 5 óraára.

Üdvözlet! Mivel nincs magyar leírás hozzá, nem tudom hogyan lehet beállítani a módokat. Felajánl párat, de nem érthető. A pulzusomat nem helyesen méri

Szeretném megkérdezni, hogy ennek a trénernek a bovdenjén hol lehet állítani, ugyanis nagyon laza, ezért nem lehet a nehézségi szintet állitani. Most került összeszerelése. Köszönöm válaszukat

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ