Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Capital Sports Stringmaster fekete/kék

Termékkatalógus
Capital Sports Stringmaster fekete/kék - Evezőgép

Kérdések és válaszok: Capital Sports Stringmaster fekete/kék

Ezen az oldalon találod a(z) Capital Sports Stringmaster fekete/kék témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Capital Sports Stringmaster fekete/kék vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Capital Sports Stringmaster fekete/kék fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Üdvözlöm! Az evezőpadhoz nincs magyar nyelven sem szerelési útmutató, sem használati utasítás. Nagyjából sikerült ugyan összeszerelni a képek és az angol nyelvű leírás alapján, azonban nem minden részét, mert van, amihez kép sincs, hogy mit, hova kellene illeszteni. A két főbb rész között egyszerűen a csavart nem lehet a képen jelzett helyére tenni Korábbi kérdésre adott válasz szerint lehet változtatni az ellenállást. Azonban az útmutató hiánya miatt sem ennek, sem a kijelző használatának a módját nem tudom. Tudnak-e ebben segíteni? Köszönöm!

Üdvözlöm! A

Üdv. Megrendeltem evező padot és az van oda írva hogy felbontott. Minőséget vagy garanciát az nem befolyásolja? Köszönöm Lisznyai Imre

Üdvözlöm! Ellenállást lehet állítani rajta? Van több fokozata?

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ