Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: COMPASS DOLPHIN TÜV - 3 kerékpárnak

Termékkatalógus
COMPASS DOLPHIN TÜV - 3 kerékpárnak - Kerékpártartó

Kérdések és válaszok: COMPASS DOLPHIN TÜV - 3 kerékpárnak

Ezen az oldalon találod a(z) COMPASS DOLPHIN TÜV - 3 kerékpárnak témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy COMPASS DOLPHIN TÜV - 3 kerékpárnak vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) COMPASS DOLPHIN TÜV - 3 kerékpárnak fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
98 290 Ft
Szállításra kész 1 db

Üdvözlöm. Egy olyan kérdésem lenne, hogy gyermek kerékpárt is fel tudok tenni a kerékpártartóra? 16colos, de alacsony, és aggódok, hogy a vázrögzítő túl rövid, nem ér le odáig.Külsős link

Üdvözlöm! Ez a kerékpárszállító felszerelhető-e 2014-es Toyota Auris-ra (hybrid)? Köszönöm!

Üdvözlöm. A minap vettem egy ilyen kerékpár szállítót az után érdeklődék, hogy a TÜV engedély amivel elvileg rendelkezik honnan tudod letölteni mert a csomagban nincs.

Üdvözlöm! Mekkor a legnagyobb kerékpár, akit fel lehet rá tenni? 29-es kerék méret, XL-XXL vázmérettel?

Üdvözlöm.,Kérdésem az lenne hogy egyszerre tudok rögziteni női s férfi kerékpárt is ? Mert kép alapján viszintes a rögzittője s fix .Válaszukat előre is köszönöm .

Üdvözlöm önöket a kérdésem az lenne, hogy a Compass dolphin TÜV3 kerékpártartót külön le kell vizsgáztatni vagy az autó rendszámát lehet áttenni rá? 2021 Peugeot 5008 - 13 pólusú leszerelhető vonóhoroggal kompatibilis e? Válaszukat előre is köszönöm. Üdv, István

Üdvözlöm! Ez a kerékpárszállító felszerelhető 2003-as Skoda Fabia Combi 6Y vonóhorgára? (Átalakító szükséges, mert a Skoda 7 pontos). Köszönöm!

Üdvözlet, az üzletben megtekinthető a termék személyesen? A héten pénteken tudnám megnézni!

Üdvözlöm 2019-es Suzuki swiftre szeretném feltenni a horog levehető és 60 kg a terhelhetősége

Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy a kerekpár szállító alkalmas-e 2db elektromos kerékpár vagy 3db normál kerékpár szállítására? A paraméterek alapján jól értem, hogy 30kg/kerékpár vagy összesen 45 kg súlyt bír el? Köszönöm! Lakos József

12
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ