Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: CONNECT IT TwinArm Premium 30 ÉV

Termékkatalógus
CONNECT IT TwinArm Premium 30 ÉV - Monitorállvány

Kérdések és válaszok: CONNECT IT TwinArm Premium 30 ÉV

Ezen az oldalon találod a(z) CONNECT IT TwinArm Premium 30 ÉV témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy CONNECT IT TwinArm Premium 30 ÉV vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) CONNECT IT TwinArm Premium 30 ÉV fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Sajnos az asztalom mögött nincsen túls ok hely mivel a lap hátuljától 5cm-re van egy takaró lemez. Valaki le tudná írni az asztalhoz forgató rész pontos méretét?

A jelzett termékhez valóban 2 féle rögzítő talp kapcsolódik? Sajnos a feltöltött képeken csak egy szerepel (az asztal széléhez rögzíthető), de a leírás szerint a csomagban található egy alternatív talp is.

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ