Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: CPA Halo Easy piros

Termékkatalógus
CPA Halo Easy piros - Mobiltelefon

Kérdések és válaszok: CPA Halo Easy piros

Ezen az oldalon találod a(z) CPA Halo Easy piros témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy CPA Halo Easy piros vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) CPA Halo Easy piros fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
11 290 Ft
Szállításra kész 1 db

Jó napot. Ebben a telefonon van magyar menu? Koszonom. Hani

Zene lejátszás közben az automata billentyűzár miképp működik? Az automata billentyűzár nem kapcsolható ki. Kérdésem: zene lejátszáskor is automatikusan lezárja a billentyűket, vagy bizonyos funkciók életben maradnak, pl. - hangerő szabályzás le és fel - következő vagy előző zeneszámra léptetés - zene megállítás, szünet 2. kérdés: zenei albumok között lehet-e egy gombnyomással léptetni, előre-hátra.

Tiszteletem! A készülékbe Telenoros kártyát bele lehet tenni?

Hogyan lehet beállítani a szám küldést.Üdv József

Hagyományos méretű sim kártya valo bele?

Jo estét! Szeretném megkérdezni hogy a készülék tartozéka e a töltő, ha esetleg nem milyen kell hozzá. Köszönöm előre válaszát! Üdv. Béresné Bea

Üdv! Megvettem a terméket. Kifejezetten jól tájékozódok a telefonmenükben, de ezen képtelen vagyok az ébresztőt beállítani, a ki-be funkció nem működik valamiért. Ha ezt nem tudom megoldani, hiába vettem meg a telefont. Tudna segíteni? Köszönet.

Jó napot! Hogyan tehetem a telefont láthatóvá. Privát szám jelenik meg.

Jó napot!Hol lehet beállítani hogy a hivószámot elküldje? A szolgáltatónál engedélyezve van.

Szeretnem

123
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ