A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Kérdések és válaszok: Creality ENDER 3

Termékkatalógus
Creality ENDER 3 - 3D nyomtató

Kérdések és válaszok: Creality ENDER 3

Ezen az oldalon találod a(z) Creality ENDER 3 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Creality ENDER 3 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Creality ENDER 3 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
65 590 Ft
Szállításra kész > 5 db

Meg tudnád mondani, hogy mi hiányzik a csomagbol? Illetve mi a különbség az olcsóbb és a dragabb verzio között. A leirasban nem látok különbséget.

Jó estét! Érdeklődni szeretnék hogy mikor lesz olcsóbb a Creality Ender 3 nyomtató? Illetve mennyire lesz leárazva? Ugyanis 2021.12.22-én 61.190 ft volt az ára, ma (2021.12.23.) már 85.690 ft. Termék linkje:https://www.alza.hu/creality-ender-3-d5462906.htm Válaszukat köszönöm!

Tisztelt Hölgyem/Uram! Januárban vásároltunk egy Creality ENDER 3 típusú 3D-s nyomtatót. Az a problémánk, hogy a nyomtató kattog, ezáltal kihagy a nyomtatás bizonyos időközönként, pontosan úgy, ahogy ezen a videón hallható (a 16. másodpercnél van először kattanás): Külsős link A hőmérsékletet emeltük, magasabb hőmérsékleten is ez tapasztalható. Több filamenttel próbálkoztunk, többféle hőmérsékleten, a hot endet és a csövet kitakarítottuk. Érdelődni szeretnénk mi lehet a gond? Leadtam reklamációt, de első körben inkább csak érdeklődnénk, hátha valamilyen beállítással orvosolható, mert kicsit körülményes az egész nyomtatót visszavinni/visszaküldeni. Előre is köszönöm, Windhager Anna

Az lehet tudni, hogy konkrétan mi hiányzik ebből az újracsomagolt termékből?

SD kártyáról is lehet nyomtatni?

Tisztelt Alza, érdeklődnék, hogy amennyiben nem lennék megelégedve a termékkel, akkor a visszaküldés lehetséges-e a kipróbált termék esetében a jogszabályban meghatározott 14 napon belül?

Üdv, az lenne a kérdésem hogy amennyi raktáron van azok ugye nem újracsomagoltak vagy javítottak hanem zsír újak?

Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy milyen fajta a gyárilag teszthez adott filament? Nagyon jól sikerült a próba nyomtatás és ugyanolyat szeretnék vásárolni.

Érdeklődnék hogy milyen verziószámú alaplappal szerelt a készülék?

Milyen számítógépes hardware igénye van a nyomtatónak?

12
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ