Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Creality Ender 5-Pro

Termékkatalógus
Creality Ender 5-Pro - 3D nyomtató

Kérdések és válaszok: Creality Ender 5-Pro

Ezen az oldalon találod a(z) Creality Ender 5-Pro témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Creality Ender 5-Pro vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Creality Ender 5-Pro fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Üdv. 134eft a nyomtató,azt gondoltam ingyenes a szállítása. De az még külön majdnem 5000eft. Miért?

Üdv! Ez már a v4.2.2-es elektronikával és Capricorn teflon csővel szerelt verzió vagy még a korábbi v1.15-ös és sima PTFE csöves? Köszönöm!

Tisztelt Hölgyem/Uram! Kocsis Bence vagyok a Széchenyi István Egyetem munkatársa. A segítségét szeretném kérni a Creality Ender 5 pro 3D nyomtató beszerzésével kapcsolatban. Egyetemi forrásból vennénk a nyomtatót és ehhez szükségünk lenne egy az egyetemünk nevére kiállított utalásos számlára. Adatok: Széchenyi István Egyetem 9026 Győr Egyetem tér 1. Adószám: 19253079-4-08 Csoportos adószám: 17782294-5-08 Amennyiben szükségük lenne még bármi egyéb adatra akkor kérem keressenek a [email protected] email címen vagy a +36-30/680-9873-as telefonszámon. Segítségüket előre is köszönöm! Üdvözlettel: Kocsis Bence

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ