Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Cubot King Kong Mini, piros

Termékkatalógus
Cubot King Kong Mini, piros - Mobiltelefon

Kérdések és válaszok: Cubot King Kong Mini, piros

Ezen az oldalon találod a(z) Cubot King Kong Mini, piros témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Cubot King Kong Mini, piros vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Cubot King Kong Mini, piros fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Érdeklődnék hogy vowifi funkció van-e a telefonba?

Van-e a Cubot King Kong Mini mobilban rádió?- és milyen csatlakozóval?

Kedves Alza! Érdeklődni szeretnék, hogy a Cubot King Kong Mini (piros) készülék karácsonyig meg fog-e érkezni? Ajándékba szánnám, tegnap még 12.11. volt írva az érkezésre, de ma már 12.16. Kérdésem, hogy dec. 16-ig biztosan meg fog érkezni és át lehet venni a budapesti központban? Köszönöm!

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ