Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Egyedi építésű számítógép

Termékkatalógus
Egyedi építésű számítógép - Szolgáltatás

Kérdések és válaszok: Egyedi építésű számítógép

Ezen az oldalon találod a(z) Egyedi építésű számítógép témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Egyedi építésű számítógép vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Egyedi építésű számítógép fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
12 490 Ft
Megrendelhető

Arról szeretnék érdeklődni, hogy az összeállított számítógépre lehetséges le részletfizetést kérni, vagy csak egy összegben lehet kifizetni?

A számítógéppel együtt mellékelik a dobozokat és a megmaradt kiegészítőket is?

A számítógéppel együtt mellékelik a dobozokat és a megmaradt kiegészítőket is?

Kedves Alza Csapat! Ajánlatot szeretnék kérni tőletek egy új asztali gép + monitorra. Az eszközön Photoshop + Lightroom és más képszerkesztő programokkal szeretnék dolgozni, ezért egy egyszerű irodai gépnél komolyabb paramétrekkel rendelkező PC-t keresek. Elképzelések: - összerakással, Windows 10 telepítéssel szeretném - monitorral (Dell U2412M 24" FullHD IPS LED vagy Dell U2415 24", Full HD IPS LED) - Árban lehetőleg max 300.000. Rendszer meghajtóm van hozzá: Samsung 250 GB 860 EVO. Eredetileg laptop fejlesztésre kaptam pár hónapja, de nem lett felhasználva, teljesen új. Az összes többi alkotórészre szükségem van újként: Memória: min. 16 GB Processzor: AMD legyen Videokártya: közepesen erős HDD: egy gyorsabb fajta, 2TB Táp: jobb fajta legyen, min. 500W Gépház: lehetőleg vmi kisebb méretű, csendes ventis, jobb minőségű, lehet színes ledes) Kérlek küldjetek 1-2 konfigurációt a fentiek alapján, SSD nélkül, monitorral, összeszereléssel, windows telepítéssel. Előre is köszi! Kata

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ