Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: EMOS LED izzó Filament A60 4W E27, semleges fehér

Termékkatalógus
EMOS LED izzó Filament A60 4W E27, semleges fehér - LED izzó

Kérdések és válaszok: EMOS LED izzó Filament A60 4W E27, semleges fehér

Ezen az oldalon találod a(z) EMOS LED izzó Filament A60 4W E27, semleges fehér témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy EMOS LED izzó Filament A60 4W E27, semleges fehér vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) EMOS LED izzó Filament A60 4W E27, semleges fehér fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Kérdés? Hogyan lehetséges egy normál E-27-es foglalatu izzót 91.600-ft áron feltüntetni, és utánna 99% áron meghirdetni eladásra? A kérdésre valószínűleg nem lehet épkézláb magyarázatot adni, így a választ nem is várom el. A választ saját magamnak adom meg; 1, ilyen izzót a világon nem készítenek sehol/ bármelyik kereskedelemben, akik fényforrással foglalkoznak 600-1500ft között beszerezhető/! 2. Ilyen irrealis áron feltüntett terméket ritkán- vagy nem is lehet találkozni, 3. Úgy gondolom, hogy ez már túl megy minden üzleti, illetve. marketinges fogáson! Üdvözlettel; egy Villamos mérnök!

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ