Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Fitbit Versa 2 (NFC) - Petal/Copper Rose

Termékkatalógus
Fitbit Versa 2 (NFC) - Petal/Copper Rose - Okosóra

Kérdések és válaszok: Fitbit Versa 2 (NFC) - Petal/Copper Rose

Ezen az oldalon találod a(z) Fitbit Versa 2 (NFC) - Petal/Copper Rose témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Fitbit Versa 2 (NFC) - Petal/Copper Rose vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Fitbit Versa 2 (NFC) - Petal/Copper Rose fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Érdeklődni szeretnék, hogy ez új termék-e bontatlan csomagolásban? Illetve, hogy van -e rá garancia és ha igen hova lehet vinni szervizelni ha esetleg valami baja lenne? Előre is köszönöm a választ!

Jó estét! Érdeklődnék hogy telefonálni lehet az órával? Köszönöm. Georgina

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy a jelenleg 56 390 forintért bontatlan csomagolás jár vagy újra csomagolt. Nem látom sehol ezt feltüntetve. Köszönöm előre is!

A termek karcmentes, hibatlan allapotú?

A termék karcmentes, hibatlan állapotban van?

A termék karcmentes, hibatlan állapotban van?

Rendelkezik magyar nyelvű menüvel?

Érdeklődni szeretnék, hogy az órára lehet-e zenét tölteni, hogy pl futás közben, telefon nélkül is tudjunk zenét hallgatni bluetooth fejhallgatóval?

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ