Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Kérdések és válaszok: Garmin Vívoactive 4S RoseGold White

Termékkatalógus
Garmin Vívoactive 4S RoseGold White - Okosóra

Kérdések és válaszok: Garmin Vívoactive 4S RoseGold White

Ezen az oldalon találod a(z) Garmin Vívoactive 4S RoseGold White témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Garmin Vívoactive 4S RoseGold White vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Garmin Vívoactive 4S RoseGold White fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tisztelt Alza! A Garmin Vivoactive 4S fehér Rose Gold órát most 71,990,- Ft-ért árulják. Ez teljesen új, bontatlan csomagolású a termék? Illetve azt írják: "Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 4.4 , Android 5.0 , Android 6.0 , Android 7.0 , Android 8.0 , Android 9.0 , iOS 10 , iOS 11 , iOS 12 , iOS 9" A telefonomon Android 10 van, ezzel a telefonnal szinkronizálható és minden okos funkciója tud működni az órának? Köszönöm válaszukat.

Tisztelt Alza! Érdekődni szeretnék, hogy a Garmin Vívoactive 4S óra az azonos az itt található Garmin Viveo 4S órával csak a neve más?

Kedves Alza! Elérhető lesz még ez az óra rose gold színben? Ha igen akkor kb mikor?

Tisztelt Alza! Azt írják a weboldalon, hogy 29 db fehér óra van. Ezzel szemben nem lehet kosárba tenni. Hogyan vásárolhatom meg a fehéret? Köszönettel, Réka

Tisztelt Alza! A Garmin Viveo 4S RoseGold White típusú órát szeretném megvásárolni, amiből elvileg 29 db van, csak éppen egyet sem lehet elérni belőle. Próbáltam este, meg éjfél után és reggel is, de nem igaz, h az aznapi kvóta fogyott el, mert nagyon úgy néz ki, h nincs is ilyen! Átverésnek tűnik...Korrekt információknak kellene megjelenniük az oldalukon! Üdvözlettel

Tisztelt Alza.hu! A Garmin Vivoactive 4S órát szeretném megvásárolni Rose Gold csattal, tegnap 30 db volt még belőle, ma reggeli állapot szerint pedig 29, de mégsem rendelhető meg, mert elfogyott. Valóban elfogyott vagy sosem volt elérhető? Köszönöm!

Kedves Alza, Szeretném megtudni, hogy az óra tokja rozsdamentes acélból készült-e, vagyis, hogy használhatják-e allergiások, fémre érzékenyek? Köszönöm ha válaszolnak! Üdvözlettel: Sz.B.

Kedves Alza, Szeretném megtudni, hogy az óra tokja rozsdamentes acélból készült-e, vagyis, hogy használhatják-e allergiások, fémre érzékenyek? Köszönöm ha válaszolnak! Üdvözlettel: Sz.B.

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ