Shop roku Slevy s AP+

Kérdések és válaszok: GIGABYTE AORUS Gen4 SSD 1TB

Termékkatalógus
GIGABYTE AORUS Gen4 SSD 1TB - SSD meghajtó

Kérdések és válaszok: GIGABYTE AORUS Gen4 SSD 1TB

Ezen az oldalon találod a(z) GIGABYTE AORUS Gen4 SSD 1TB témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy GIGABYTE AORUS Gen4 SSD 1TB vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) GIGABYTE AORUS Gen4 SSD 1TB fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tisztelt Cím! Egy ideje nézem ezt az SSD-t (illetve az MP600 1TB-t) eddig 60 hónap garanciával volt, viszont most a januártól érvénybe lépett ársávosított garanciát használják ami 1 évre csökkentette a feltüntetett garanciaidőt a gyártói 5 évről, ez azért zavaró mert bár nem önök nem a legolcsóbbak, de legalább mindig vállalták a gyártói garanciát ami kizárólagos oka volt, hogy önöket választottam,és szerintem nem én vagyok ezzel az egyedüli ügyfelük, ráadásúl eddig 1év jogszabály szerinti volt a kötelező és ennek ellenére adták a gyártói garanciát most ezt ez a törvény semmiben nem változtatta. A kérdés a garancia tisztázásával kapcsolatos mert ha áttérnek a gyártói garancia helyetti jogszabályos kötelező garanciára olyan termékeknél ahol ez általa garanciája, akkor sajnos nem sok értelme van a továbbiakban önöket választanom a többi alternatíva közül ahol több garanciát vállanak mint egy év esetenként még olcsóbb áron is. Üdvözlettel: Sípos Zoltán

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ