Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: GIGABYTE RX 580 AORUS 8GB

Termékkatalógus
GIGABYTE RX 580 AORUS 8GB - Videókártya

Kérdések és válaszok: GIGABYTE RX 580 AORUS 8GB

Ezen az oldalon találod a(z) GIGABYTE RX 580 AORUS 8GB témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy GIGABYTE RX 580 AORUS 8GB vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) GIGABYTE RX 580 AORUS 8GB fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

36 hó garancia van hozzá ,mert én mikor vettem csak egy számlát adtak hozzá mást nem?

Heló! Azt szeretném kérdezni hogy ehhez a termékez oda van írva a + ingyen játékcsomag ami 9.-ig volt érvényes. De még van 5 termék. Akkor ha most rendelek egyet akkor megkapom a kódót is, vagy csak a videokártyát. https://www.alza.hu/gigabyte-aorus-rx-580-8gb-d4846290.htm?o=3#recenze Válaszukat előre is köszönöm!

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ