Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Glorious Model O (Matt Pink)

Termékkatalógus
Glorious Model O (Matt Pink) - Gamer egér

Kérdések és válaszok: Glorious Model O (Matt Pink)

Ezen az oldalon találod a(z) Glorious Model O (Matt Pink) témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Glorious Model O (Matt Pink) vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Glorious Model O (Matt Pink) fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Kedves Hölgyem/Uram, Egy olyan kérdésem lenne ezzel az egérrel kapcsolatosan, hogy ez már a frissített, nagyobb dobozos változat? Régebben kisebb dobozban lehetett vásárolni gyengébb minőségű kábellel, ami miatt pár héten belül elromlott az egér. Aztán egy nagyobb csomagolásban küldték ezeket az egereket jobb minőségű kábellel. Válasz előre is köszönöm! :) Üdv Kukoly Márk Balázs

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ