A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Google Pixel 4a fekete

Termékkatalógus
Google Pixel 4a fekete - Mobiltelefon

Kérdések és válaszok: Google Pixel 4a fekete

Ezen az oldalon találod a(z) Google Pixel 4a fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Google Pixel 4a fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Google Pixel 4a fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Kedves Alza! Mikorra várható ár a készülékhez? Hamarosan elkezdődik (októberben) a készülék forgalmazása. Gondolom nem sokban különbözik a pixel 4a árképzése pld a PS5-ösétől, hiszen az csak jövő évben lesz elérhető, de már szerepel várható ár a termékoldalon, elő is rendelhető. Egy kedves kis közösségben, ahol tűkön ülve várjuk napról napra a készülék bármiféle elérhetőségét a magyar vásárlóközönség számára, fontos lenne minél több konkrétumot megtudjunk minél előbb a termékkel kapcsolatban, főként a hazai árát.

Tisztelt Alza! Érdeklődnék, hogy ennek a telefonnak a megjelenítése csak afféle "placeholder", ha mégis forgalomba hoznák az országban, vagy biztosra vehető, hogy kapható lesz az Alza webshopban? Ha biztos, akkor milyen időkeretre lehet számítani? Köszönöm válaszukat!

Tisztelt Alza, rendelkeznek már információ arról ,hogy októberben mikor érkezik a telefon? Vagy , hogy egyáltalán érkezik októberben? Köszönöm válaszuk!

A 350 eurós telefon (126000 Ft, 360-as euróval számolva) kerül ennyibe? Köszönöm, inkább megveszem a német google store-ban és hazakukdetem.. hát erre kár volt ennyit várni...

Tisztelt Alza! Két Sim használható úgy, hogy az egyik egy fizikai SIM-kártya és egy eSIM-et.

T. Alza, érdeklődöm, hogy van-e magyar nyelv a készüléken és hány év a termékre a garancia. üdvözlettel, Péter

Mi a különbség a 167 990ért és a 131 490 ért árult pixel 4a közt ? UK forgalmazás felirat azt jelenti nem kapok normális(Magyarországon használható) töltőt,vagy egyéb hátulütői is vannak ?

T. Alza! Szeretném kérdezni, hogy esetleges garanciális hiba esetében mit tudnak tenni? hivatalos szerviz sejtésem szerint nincs, cserekészülék? (az ára elrettentő a hivataloshoz képest, de ha a garancia használható, akkor mégis elgondolkodtató egy németországi rendeléssel szemben) Köszönettel

Azt szeretném megkérdezni,hogy nálunk is használt töltőfejjel érkezik vagy adapter jár hozzá?

azt lehet tudni hogy miért emelkedik az ára folyamatosan? amikor itt megjelent még 168.990 volt (botrány egy 350 dolláros készülékért), azóta gyakran nézem hátha kicsit normalizálják az árát, de azt vettem észre hogy 1-2 hetente rádobnak egy ezrest, most már majd 174.000. az árnak nem csökkennie kéne? vagy itt az a taktika hogy csapjunk le rá most mert pár hónap múlva már 200.000 lesz?

12
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ