Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Honor Watch Magic 2 46mm Black

Termékkatalógus
Honor Watch Magic 2 46mm Black - Okosóra

Kérdések és válaszok: Honor Watch Magic 2 46mm Black

Ezen az oldalon találod a(z) Honor Watch Magic 2 46mm Black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Honor Watch Magic 2 46mm Black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Honor Watch Magic 2 46mm Black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Ki tudnák javítani a termék nevét? Ha a Honor Magicwatch 2 készüléket árulják, akkor miért Watch Magicnek írják? Köszönöm!

Üdv! A leírásban 4 GB-os a készülék, tehát 4 GB-os tárhellyel rendelkezik? Mivel használt a termék, van ebből eredendő nyom rajta? Mennyi ideig használták? Ugyan annyi gyártói garancia van rá, mint egy újra? Gyári fólia rajta van a kijelzőn?

Szeretnék vásárolni egy Huawei Watch GT 2 42 mm Khaki Leather karórát de az adatlapján az szerepel hogy a támogatott nyel cseh. Ez a készülék nem támogatja a magyar nyelvet?

Szeretném tudni,hogy alkalmas e fizetésre bolti vásárláskor?

Ez az óra valóban a "Honor Magic Watch 2 Minos" okosóra? A leírásban 32 MB belső memória szerepel, ami az első "Honor Magic Watch" jellemzője, de a képeken az új óra látható, amelynek a belső tárhelye 4 GB és telefonálni is lehet vele. Ez most akkor melyik???

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ