Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: HP Travel USB-C Multi Port Hub

Termékkatalógus
HP Travel USB-C Multi Port Hub - Dokkoló állomás

Kérdések és válaszok: HP Travel USB-C Multi Port Hub

Ezen az oldalon találod a(z) HP Travel USB-C Multi Port Hub témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy HP Travel USB-C Multi Port Hub vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) HP Travel USB-C Multi Port Hub fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
31 490 Ft
Szállításra kész > 5 db

Tisztelt Alza üzlet! Szerettem volna rögzíteni egy megrendelést a HP Travel USB-C Multi Port Hub-ra, de a fizetésnél nem használhatom azt az opciót, hogy átvételkor az üzletben készpénzben fizetünk. Sajnos előreutalás, bankkártyás fizetés nincs áll módunkban, ezért szeretném a segítségüket kérni, ha rögzítem online a megrendelésemet kollégánk ki tudja-e Önöknél az üzletben fizetni mégis készpénzben? Várom válaszukat Köszönettel: Supolló Andrea Anyaggazdálkodási Osztályvezető Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros 2400 Dunaújváros, Korányi S. u. 4-6. 30/821-0655 25/550-201

A leírásból és a képekből sem egyértelmű, hogy maga az eszköz honnan kap(hat)ja a tápellátását. Azt értem, hogy ő tudja tölteni a notebookot, de az én notebookom sajnos nem tud tápellátást fogadni USB-C kapcsolaton keresztül – e célra régimódi, dedikált portja van. Így számomra az jelentene előnyt (kevesebb kábelezést), ha az USB-C összeköttetésen keresztül pont fordítva: a notebook látná el árammal ezt az eszközt. Ez lehetséges?

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ