Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Kérdések és válaszok: Huawei Original nano memóriakártya olvasó fehér

Termékkatalógus
Huawei Original nano memóriakártya olvasó fehér - Kártyaolvasó

Kérdések és válaszok: Huawei Original nano memóriakártya olvasó fehér

Ezen az oldalon találod a(z) Huawei Original nano memóriakártya olvasó fehér témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Huawei Original nano memóriakártya olvasó fehér vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Huawei Original nano memóriakártya olvasó fehér fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

T. ÜFSZ, karácsony előtt vásárolt fenti tipusú kártyaolvasóba 64 GB-os ADATA mikro SD kártyát tettem, amit Win7 alatt NTFS-re (utóbb FAT32-re) formáztam. Huawei P30-as telefonba behelyezve a telefon azonnal inicializálta a kártyát, létrehozta a telefon memóriájában is található könyvtár struktúrát (android, DCIM, DOWNLOAD, stb). Hogyan tudom ezt letiltani? Úgy gondolom, ha egy üres kártyát csatlakoztatok, akkor az addig maradjon üres, amig én másképp nem döntök. Ugyanis, fennállhat annak a veszélye, ha olyan kártyát csatlakoztatok, amin már van adat, akkor azt hazavágja. Tudnak nekem ebben segiteni? köszönettel Dunai Zsolt

Tisztlet ügyfélszolgálat, a terméket tegnap átvettem, beletettem a régi micro sd kártyámat és szerettem volna a huawei p 30 pro készüléken megnézni a fotómat mert nem szerettem volna külön huawei sd kártyát vásárolni. A telefon nem látja az usb sticket.A számítógép látja, de üresnek mutatja az sd kártyát, amin rengeteg fotó és egyéb van. A csomagolásból csak úgy tudtam kivenni, hogy szétszakadt. Mit tudodk tenni?

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ