A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Kérdések és válaszok: Huawei Watch GT 2 Sport 46 mm

Huawei Watch GT 2 Sport 46 mm - Okosóra

Kérdések és válaszok: Huawei Watch GT 2 Sport 46 mm

Ezen az oldalon találod a(z) Huawei Watch GT 2 Sport 46 mm témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Huawei Watch GT 2 Sport 46 mm vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Huawei Watch GT 2 Sport 46 mm fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

A 14 napos elállás, hogy működik? György

üdvözlöm kérdésem ez a huawei aktivitásmérő kompatibilis,illetve csatlakozik e a xiaomi redmi note 9 pro lte mobiltelefonokhoz.

Üdvözlet,az óra hangszórója vízzel való érintkezés után(zuhanyzás)elviselhetetlen,reccsegő hangot ad ki médiatartalmak lejátszásakor illetve telefonálásra való használatkor!Ez normális jelenség vagy egyedi hiba?

Tisztelt Alza! Érdeklődnék, hogyhány év rá a garania? Garanciális javítás esetén van magyarországi cím ahova fordulhatok? Várom válaszukat.

Ez az óra azonos a máshol Huawei Swatch GT2 SPORT elnevezésű órával? (A GT2-nek több változatával találkoztam, úgymint: "E", Classic, stb.). Ha eltér a Sporttól, akkor mik a különbségek?

Üdvözlöm!Galaxy A71 telefonnal kompatibilis ez a típusú Huawei okosóra?

Jó napot a 40.740 Ft os ami "újszerű raktáron" van az miert ennyi újra csomagolt?vagy? Köszönöm

Tisztelt Ügyfélszolgálat, Rendeltem egy huawei gt2 pro karórát. (egy korábbi kérdésemhez pedig téves email címet adtam meg) Az alábbi kérdésekre szeretnék választ kapni: Milyen tartozékokkal kerül szállításra a karóra? Úgy tudom, hogy a gyári csomagolás tartalmaz +1 szíjat/pántot, töltő dokkolót és usb töltő kábelt. Ezek mindegyike a csomag része? Garanciális javítás esetén van magyarországi cím ahova fordulhatok? Üdv, Emil

Tisztelt Uram! Érdeklődöm., hogy Samsung Galaxy Note 10+ telefonnal kapcsolódik?

A leírás szerint méri az óra a vér oxigén szintet is. Ez valóban működik, elérhető funkció?

12
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ