Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Kérdések és válaszok: Hyundai VC 020 B

Termékkatalógus
Hyundai VC 020 B - Álló porszívó

Kérdések és válaszok: Hyundai VC 020 B

Ezen az oldalon találod a(z) Hyundai VC 020 B témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Hyundai VC 020 B vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Hyundai VC 020 B fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
26 590 Ft
Raktáron 1 db

A szerkezet kb 20 perc használat után leállt. Vártunk vele,h pl hüljön ki ...talán felmelegedett....de sajnos hidegen is semmi...kb 1 évet...de ritkán használtuk. Mi lehet a baja?

Szeretném tudni, honnan számit jó szivóerősségűnek ? Hány kpa ? A porszivó szivóerejének ez melyik besorolásába tartozik ? Gyenge vagy jó ?

Miért van az akkus porszívók között, amikor nem az? Direkt azért használom ezt a szűrőn az oldalon, hogy az ilyen típusú porszívókat ne dobja fel.

.

Hepaszűrőt szeretnék venni hozzá.Van-e önöknél?

Üdvözletem.Szeretném megkérdezni,hogy plussz porszívó fejet lehet-e hozzá rendelni,illetve hogy a szűrőjét kilehet-e mosni.Tisztelettel:Gábor.

A porszívófej forgókefés vagy nem?

Üdvözlöm! Érdeklődnék,hogy a termék kézi porszívója kábellel működik vagy akkumulátoros? Köszönöm előre is a segítséget!

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ