Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: I-TEC USB 3.0 Metal, 3 port + Gigabit Ethernet

Termékkatalógus
I-TEC USB 3.0 Metal, 3 port + Gigabit Ethernet - Port replikátor

Kérdések és válaszok: I-TEC USB 3.0 Metal, 3 port + Gigabit Ethernet

Ezen az oldalon találod a(z) I-TEC USB 3.0 Metal, 3 port + Gigabit Ethernet témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy I-TEC USB 3.0 Metal, 3 port + Gigabit Ethernet vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) I-TEC USB 3.0 Metal, 3 port + Gigabit Ethernet fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
9 690 Ft
Szállításra kész 2 db

Vásárlás előtt állok, de van pár fontos kérdésem. Windows 10 Pro-t jasználok, Digi 1000-es netem van, és szeretném maximálisan kihasználni a sebességet. Ez a típus valóban tudja a Gigabit internetet kezelni? Valamint, a számítógép hibernálás felébrészte után is automatikusan működik az eszköz, kapcsolódik a netre? Ha mindhárom USB portot egyszerre használom, korlátozza a net sebességet?

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ