Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: i-tec USB 3.0/USB-C Dual HDMI Docking Station

Termékkatalógus
i-tec USB 3.0/USB-C Dual HDMI Docking Station - Dokkoló állomás

Kérdések és válaszok: i-tec USB 3.0/USB-C Dual HDMI Docking Station

Ezen az oldalon találod a(z) i-tec USB 3.0/USB-C Dual HDMI Docking Station témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy i-tec USB 3.0/USB-C Dual HDMI Docking Station vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) i-tec USB 3.0/USB-C Dual HDMI Docking Station fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db

Van 4K támogatás? Tudok a HDMI-re 4K monitort csatlakoztatni, hogy az 3840 x 2160 felbontással működik?

MacBook Air M1 2020 laptoppal is használható? Úgy hallottam, hogy van benne valamilyen korlátozás, hogy csak egy külső monitort támogat. Ezzel az eszközzel ez a probléma esetleg áthidalható?

MacBook Pro M1 (!) 2020 laptoppal használható? laptop saját kijelző + 2 kiterjesztett FHD monitor, mindegyik mást tartalom

A két csatlakoztatott monitort kiterjesztett módban is tudom használni? A Windows 10 felismeri majd a két monitort külön-külön? Vagy egy monitorként kezeli majd csak dupla szélességben?

USB-C 3.2 Gen 1 (USB 3.0) porton keresztül tölti is a laptopot? Honnan tudja, hogy mekkora áramszükséglete van az adott eszköznek?

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ