Slevy s AP+ Slevy s AP+

Kérdések és válaszok: iGET SMART L103

Termékkatalógus
iGET SMART L103 - Tablet

Kérdések és válaszok: iGET SMART L103

Ezen az oldalon találod a(z) iGET SMART L103 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy iGET SMART L103 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) iGET SMART L103 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Menyi garancia van rá alap esetben?

Jó napot.Azt szeretném megtudni hogy ha szeretnék billentyűzetes tablet tartót venni hozzá akkor milyet vegyek.Konkrétan szeretném ha ajánlana hozzá valot.Köszönöm.

Olyan kérdésem lenne hogy SIM kártya foglalat van benne?

Most akkor 16 GB vagy 32 GB tárhely van benne?

üdv.szeretném kérdezni egyrészt hogy hangszórója kettő van vagy csak egy? másik kérdésem az lenne hogy az akkumulátor kb hány órát bír pl. videónézéssel?

Esetleg a készülék támogatja a B20 800Mhz-es 4G frekvencia tartományt is?

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ