Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Kérdések és válaszok: IN SW220AL

Termékkatalógus
IN SW220AL - Kapunyitó

Kérdések és válaszok: IN SW220AL

Ezen az oldalon találod a(z) IN SW220AL témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy IN SW220AL vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) IN SW220AL fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
102 890 Ft
Raktáron > 5 db

Üdvözlöm Önöket! Azt olvastam hogy mobil applikációval lehet működtetni az eWelink ha jót találtam meg. Viszont a leírásokban amit találtam az önök honlapján semmilyen információ nincs azzal kapcsolatban hogy hogyan kell összekapcsolni az internettel a készüléket és az applikációt. Ezzel kapcsolatban kérnék segítséget.

Tisztelt Ügyintéző! A sárga villogó fenyjelzest csak a 3as gombbal külön tudom működtetni és a kapu nyitásával nem kapcsol be automatikusan! Próbáltam a kezelési útmutatóban keresni de sehogy sem találtam meg. Erre vonatkozóan tud mondani valami érdemlegeset? Köszönöm a válaszát!

Saját figyelmetlenségemből adódóan nem tettem szabaddá a kapu mindkét szárnyát, így a rögzített kapuszárny gombnyomásra nem tudott kinyílni, hanem a motornál lévő áttételnél letört egy tárcsáról a fogaskerék, aminek a hátoldalán további három fogaskerék van. Ilyen elemet szeretnék kapni, de nem találok olyan oldalt, vagy címet, ahol ezt megrendelhetném. Tisztelettel kérném ehhez a segítségüket! Mihály

Üdvözlettel! Egyenlőre három kérdést szeretnék feltenni: 1. A külső antenna /T2/ kapcsait a vezérlő panelen hová kell kötni? 2. Lehet-e felszerelni hozzá nyomógombos nyitás-zárás gombot, ha igen akkor hová kössem. 3. Szeretnék egy közeli képet a vezérlő panelről, esetleg magyar-vagy angol ismertetővel. Már beszereltem és nem készítettem. Köszönöm: Kisss

Üdvözlöm! Milyen telefonos applikációt lehet ehhez a kapunyitóhoz használni? Köszönöm szépen

Üdvözlettel ! Áram kimaradás esetén akkumulátor csatlakoztat ható hozzá ? Köszönöm válaszát !

Üdvözlöm! Lehet-e mozgatni a motornál található ki és bezárólag tengelyt - kézzel?

Üdvözlöm! A fotocellák bekötéséhez a központi panelba van valami elérhető leírás? A kapott útmutatón nem szerepel. Segítségét köszönöm!

Üdvözlöm. Érdeklődnék,hogy a fotón látható tatozékok járnak hozzá?

Szeretném megkérdezni hogy magyar nyelvű szerelési utasítás van e a kapunyitohoz a csomagban? Köszönöm. Tisztelettel

12
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ