Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kérdések és válaszok: Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS - Intex 28458EX

Termékkatalógus
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS - Intex 28458EX - Masszázsmedence

Kérdések és válaszok: Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS - Intex 28458EX

Ezen az oldalon találod a(z) Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS - Intex 28458EX témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS - Intex 28458EX vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS - Intex 28458EX fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
376 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Üdvözlöm! 3 éve vásárolt INTEX SB-HW 20 jakuzzinkat szerettük volna beüzemelni, és mikor a buborékolot bekapcsoltuk a befújó hangja hallható volt,de a buborékolás nem indult el. 2,3 próbálkozás után már az sem volt. Hibakódnak az 096F-et, 097F-et írta ki. Válaszát segitségét előre is köszönöm! Üdvözlettel:

Kérdésem az lenne, hogy a tavaly eltárolt intex pure spa jakuzzim E90-es hibakódot jelez, ezért nem indul a vízforgató. Mi lehet a hiba, hogy lehet légteleníteni? Vízkőoldás megvolt, a szivattyú és a sóbontó is. Előre is köszönöm a segítséget.

Mit jelent az EX A TIPUSSZÁM UTÁN?

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ