Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Kérdések és válaszok: LAMAX X9.1

Termékkatalógus
LAMAX X9.1 - Kültéri kamera

Kérdések és válaszok: LAMAX X9.1

Ezen az oldalon találod a(z) LAMAX X9.1 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy LAMAX X9.1 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) LAMAX X9.1 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Az ujonnan erkezett kamera nem ismeri fel a micro SDHC kartyat. Kingston 32GB 100MB/S tipust vettem. Nem kompatibilis a keszulekkel?

Szép napot. Ma megérkezett a két kamera amit vettem és az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy nem akar feltölteni a kamera kb 3-órája töltőn van és még mindig nem töltött fel.

Üdv, a mall.hu-n 32 900 Ft ez a termék. Megvehetem ott?

Üdv! Azzal a kérdéssel fordulnák önökhöz, hogy az eszköz töltés közben is képes felvételt készíteni vagy sem? Válaszukat előre is köszönöm!

Üdv! Alkalmas arra a készülék, hogy a fejjel lefelé, azaz a gombok föld felé nézése esetén átfordítja a rögzítést? Kerékpáron használnám, a computer konzolján, de azon alul van a csatlakozási lehetőség. Válaszukat előre is köszönöm!

Szép napot! A képen rengeteg kiegészítő van, azonban a csonag tartalmához a töredéke van felsorolva. Melyik mutatja a csomag pontos tartalmát? (Lamax X9. 1 sportkamera)

Üdv. Nekem fontos lenne, hogy rendelkezzen amolyan "feketedoboz" szerű funkcióval. Mindig tartsa meg az utolsó egy órát és szükség esetén el lehessen menteni anélkül, hogy kitörölné. Van rajta ilyen funkció?

7 perc van még az akcióból és nem tudom a kosárba tenni. Miért????

Garanciával vissza lehet küldeni ?

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ