Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: LG DP132

Termékkatalógus
LG DP132 - DVD lejátszó

Kérdések és válaszok: LG DP132

Ezen az oldalon találod a(z) LG DP132 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy LG DP132 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) LG DP132 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Van a távirányítón hangerő gomb(hangostó, halkitó?

Néro 7-es programmal lementettem audió kazettáimat, lemezeimet és saját felvételeimet DVD-re Wav formátumban, hogy később azokat szerkeszteni tudjam. Egy fájlba egy kazetta két oldalát mentettem, így a fájlok mérete 0,4 - 1 Gbájt között váltakozik. A mentést ha jól emlékszem Wnn 95 alatt végeztem 2006 folyamán. A felvételeket kivétel nélkül le tudtam játszani. Most van időm, hogy a felvett műsorokat megválogatva, számonként mp3 formátumban külső tárra rögzítsem. Meglepve tapasztaltam, hogy Win 10-es gépem DVD lejátszója nem olvassa a nagyméretű vav fájlokat, pedig nem is a lejátszás, hanem csupán a dvd-ről a külső tárra másolás volna a célom. Több szoftverrel is próbálkoztam, nem sikerült. Van egy régi laptopom, DVD meghajtója nincs, de USB csatlakozóval rendelkezik, WinTN fut a gépen, természetesen 32 bites verzió. Kérdésem, hogy ha ehhez veszek egy DVD lejátszót, a régi Néró programommal tudom-e olvasni a DVD-ket? Vagy mi kellene még hozzá?

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ