Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Logitech C920s HD Pro

Termékkatalógus
Logitech C920s HD Pro - Webkamera

Kérdések és válaszok: Logitech C920s HD Pro

Ezen az oldalon találod a(z) Logitech C920s HD Pro témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Logitech C920s HD Pro vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Logitech C920s HD Pro fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Mikor lesz ez a termék újból? Köszönettel:

Mikorra várható újból készlet? Nagyon fontos lenne!

Tisztelt Alza.hu! Bevallom, soha nem volt még precedens arra vonatkozóan, hogy kedvezményért kuncsorogjak, de... De a jelenlegi iskola bezárás miatt 2 10 év alatti gyermekem kényszerült az otthon tanulásra. Szükségem lenne 2 webcamra.. Mivel nagyon gagyira (hosszú időre tervezve) nem szeretnék beinvesztálni, ezért 3 tipus jöhetne számításba. ..és itt jönne a lényeg, azaz hogy miért is íródik ez a pár sor. Tekintettel arra, hogy nem először és remélhetőleg nem is utoljára vásároltam önöknél.. Amennyiben lehetséges lenne, szeretnék erre a 3 típusra, a lista bruttó ár helyett, valami extra kedvezményes árajánlatot ki sírni! Nekem csak 2 darab azonos típusúra lenne szükségem, de mindenképpen fontos volna az ár, mivel a gyerekek miatt, a feleségem sem tud dolgozni.. :( 1. Logitech HD Pro Webcam 920 2. Logitech C920s HD Pro 3. Logitech Pro Stream Webcam C922 PRO 4. Genius WideCam F100 köszönettel: Rebenszki Róbert

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ